Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ebből lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy barátom akivel 2 évig együtt voltunk.Sokat veszekedtünk és a bizalmam is megszakadt iránta mivel ő más lányokkal/lány barátokkal beszélt ezért szakítottam vele 2-3 hónapig nem is tartottuk a kapcsolatot.De aztán most így hozta az élet hogy vissza találtunk egymáshoz de mindig is hibáztunk mindketten nagyon sok mindenbe ő is és nyílván én is, most ilyen se veled se nélküled kapcsolatba vagyunk.

Csak egyszerűen nem jutunk el semeddig nem tudom hogy hogyan tudnánk ezen javítani vagy mit kellene csinálnom hogy el döntsük végre hogy mit is szeretnénk a másiktól. Nem bízok sajnos benne semennyire sem, ezen hogyan tudnák változtatni hogy bízzak benne?

Szerintetek ebből lehet komolyabb kapcsolat vagy hagyjuk a fenébe az egészet és ne húzzuk egymás idejét?

szept. 1. 02:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak ti tudjátok. Millió apró és nagyobb oka lehet az ilyen tipródó kapcsolatnak.

Tinik vagytok, kialakulatlanok. Néhány hónap alatt is érhetnek új impulzusok, változó korban vagytok.

Fölösleges időpazarlás, ha több a vita, mint az egyetértés.

szept. 1. 02:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnőttök, akkor lehet bármi, egyéb esetben esélytelen.
szept. 1. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!