Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet hogy kedvel engem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már 5-6 éve ismerek de csak évente általaban egyszer közös nyaraláson találkozunk. Első találkozásnál mondta hogy szeretne valamit mondani négyszemközt de nem mondta el később kérdeztem és mondta hogy mindegy. De lehet ezt csak én képzelem bele. Tavaly jöttem rá hogy lehet hogy tetszik, és idén még hogy nagyon. A közös nyaralás után nemrég átmentem hozzájuk és este nagyon jót beszélgettünk 3man mert ott volt még valaki. Adott nekem egy becenevet. Nagyon sokat nevettünk én az ő viccein ő meg az enyémen. Néhány nappal ezelőtt rámírt én visszaírtam, aztán meg én írtam rá később többször is és azonnal válaszolt nem is annyira röviden. Ja és néha szoktam észrevenni hogy mintha nézne... Mindig is jóban voltunk de ez lehet hogy más... Ja és tegnap is benne volt az álmomban meg még valamikor korábban. Ez jelent valamit? Nem tudom, szerintetek lenne esélyem? Bocsi ha kicsit hosszú lett. És kérlek normális válaszokat írjatok!! Köszönömaug. 29. 18:10
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
aug. 31. 20:39
15/16 A kérdező kommentje:
És mostanában még írogatni is szoktunk. Akkor ez így már elég valószínű ugye?
szept. 12. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!