Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kedvel engem ez a lány?
Figyelt kérdés
- Mindig hamar válaszol
- Amikor nem írok neki, akkor ő ír már korán reggel
- Sokat kötekedik velem
- Sokat beszél más fiúkról, akiket amúgy ő nem érdekel. Megpróbál féltékennyé tenni?
2023. okt. 18. 12:07
1/12 anonim válasza:
Kedvelni kedvel, de hogy a kelyhét kóstolhatnád-e, az már más kérdés.
2/12 anonim válasza:
Tuti kedvel, de azt nem tudom eldönteni, hogy milyen értelemben.
3/12 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, hogy hogy áll a többi fiúval. Sértődősen megkérdezte, hogy féltékeny vagyok-e. Gondolom ez jót jelent, ugye?
2023. okt. 18. 12:47
5/12 anonim válasza:
Ez amúgy inkább barátzóna.
Ha téged akarna nem beszélne más fiúkról annyit
6/12 anonim válasza:
De igen , beszélne más fiúkról , sokszor találkoztam már ezzel , tesztel hogy hogyan reagálsz a konkurenciára , hogy kedves dolog-e a lányoktól ez az más téma. De valószínûleg ez a helyzet. Ha másokról kezd beszélni kezeld lazán. Meglátod hogy mûködni fog 😇
7/12 anonim válasza:
Egyetértek a 6. os hozzászólóval , lehet hogy ez van a dologban , de gyorsabban kiderülne ha kicsit te is adnál neki jeleket hogy tetszik neked , egy próbát megér 😉
8/12 A kérdező kommentje:
Én konkrétan megmondtam neki, hogy kedvelem, és erre nem válaszolt semmit.
2023. okt. 18. 16:45
9/12 anonim válasza:
Ha jól tud angolul, javaslom küldd el neki a Feed My Frankenstein dalt Alice Coopertől.
10/12 anonim válasza:
#8 Ez azért elég negatív jel, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!