Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy nem? Kedvel engem?
Nem akarok ünneprontó lenni, de az én életemben is félelmetesen hasonló ember volt. Egészen addig jutottunk, hogy mindennap elmondta nekem, hogy mennyire imád. Viszont amikor megérkeztem, hogy ő is érez-e irántam szerelmet, akkor értetlenkedett, és azt mondta, hogy ő nem meleg, és a szív emoji csak a barátságot jelentette nála.
Szóval semmiképpen se vedd készpénznek ezeket a “jeleket” 😔😔
Akkor mindenki halad tovább a saját útján.
Tapasztalatból mondom, felesleges kétségek között lenned, az esetek többségében mindig kiderül, hogy te érzel többet a másik iránt, mert többet akarsz bele látni a dolgokba, mint ami valójában.
Ha akkora benned az ismerkedés iránti vágy, akkor inkább keress meleg csoportokban valakit, mert különben szenvedni fogsz, a reménykedés és a folytonos kételkedés határán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!