Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meleg vagy nem? Kedvel engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy nem? Kedvel engem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác aki tetszik nekem a suliban, 8.-os vagyok és mintha ő si bókolna nekem, vagy nem tudom. Suliban egyre többet velem játszik, vagy hozzám közel, messengeren is írogatunk, sziveket rakunk az üzenetekre és kezd egyre bizalmasabb lenni felém. Nekem is tetszik és szerintem én is neki, most kérdezzem meg? Mi van ha nem úgy érez irántam, csak félreérettem?

jún. 10. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiderül, ha megkérdezed. 😊
jún. 10. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha mindketten fiúk vagytok ne gusztustalankodjatok már hogy 14 évesen már búzálkodtok.
jún. 11. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján én egyáltalán nem gondolnék erre, bár ha saját szememmel látnám, lehet máshogy gondolnám
jún. 11. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

biztos bejössz neki hiddel

100%

jún. 12. 19:10
 5/8 anonim válasza:
100%

Nem akarok ünneprontó lenni, de az én életemben is félelmetesen hasonló ember volt. Egészen addig jutottunk, hogy mindennap elmondta nekem, hogy mennyire imád. Viszont amikor megérkeztem, hogy ő is érez-e irántam szerelmet, akkor értetlenkedett, és azt mondta, hogy ő nem meleg, és a szív emoji csak a barátságot jelentette nála.

Szóval semmiképpen se vedd készpénznek ezeket a “jeleket” 😔😔

jún. 13. 21:11
 6/8 anonim válasza:
100%
A barátság az barátság. A szerelem az szerelem. Ne keverd össze a kettőt, mert hatalmas csalódás lesz a végeredmény! Csekély az esélye annak, hogy ő is úgy érezne irántad.
jún. 13. 21:17
 7/8 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha teljesen félreértettem és már nem akar velem barátkozni?
jún. 14. 20:31
 8/8 anonim válasza:
100%

Akkor mindenki halad tovább a saját útján.

Tapasztalatból mondom, felesleges kétségek között lenned, az esetek többségében mindig kiderül, hogy te érzel többet a másik iránt, mert többet akarsz bele látni a dolgokba, mint ami valójában.

Ha akkora benned az ismerkedés iránti vágy, akkor inkább keress meleg csoportokban valakit, mert különben szenvedni fogsz, a reménykedés és a folytonos kételkedés határán.

jún. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!