Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze nekem soha?
Soha nem volt még kapcsolatom, és nem is tudok olyanról, hogy bárkinek is tetszettem volna valaha. Mindig olyan után epedek, aki magasról tesz rám, pedig még azt sem mondhatom, hogy túl magasra teszem a lécet, és olyan körökben keresgélek, ami nem nekem való. Nem vagyok egy különleges szépség, viszont reális szemmel nézve nem tartom magam a legcsúnyábbnak, és nem is a topmodellek között nézelődök. Mégis mindig jól megjárom, olyanok után futok, akiket nem érdeklek. Annyira szeretnék már valakit, aki szeret engem és én is őt viszont, értem én, hogy mindennek eljön az ideje, viszont nekem már nagyon kezdett elegem lenni, hogy én vagyok az egyetlen, akit nem képes senki szeretni. Van valaki hasonló helyzetben? Ti hogy kezelitek, mi ennek az oka? Tehetek ellene valamit?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Én most egy olyan fiúval vagyok együtt akiért nekem kell küzdeni ismét:) ( mielőtt jól elküldene mindenki a f… ba elmondom hogy ott fogom hagyni ha ez nem változik)
Tehát tudom milyen érzés ez, előbb utóbb eljön az az idő hogy valaki megszeret téged azért aki vagy, ne keresd a szerelmet, had jöjjön magától!
Próbálkozz a társkeresőkkel nekem bevált. A feleségemmel is ott ismerkedtünk meg annakidején. (10 éve)
Elvégre az ilyen oldalakon azért vannak fent az emberek elvileg, hogy párt találjanak. Lehet szerencséd lesz, egy próbát megér.
Nekem egyszer azt mondták, hogy azért nézek ki elérhetetlen fiúkat, mert valójában nem akarok igazán kapcsolatot. Nem lehet, hogy csak azért akarsz kapcsolatot, mert másnak már van? Hány éves vagy?
Ne stresszelj rá! Majd jön a szerelem. Most az sem jobb, ha benne vagy egy kapcsolatban, de nem szeretitek egymást csak mondjátok egymásnak a szót "de nem baj mert legalább van valakim" elven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!