Mièrt mondják olyan sokan,hogy "mièrt nem vágtad pofán? mièrt nem verted össze? mièrt nem szurkáltad meg?" Meg hogy "èn ezt meg azt tettem volna,a helyedben. Mièrt osztják îgy az "èszt"? Le ülnèk helyettem a börtön èveket?!?
Hát az a kutya se jobb amelyik úgy csinál mintha harapni akarna, de mégse teszi meg.
Most ha egy vén alkoholista le kuva anyáz az miért zavar? Megértem, hogy szereted anyádat, de akkor is. Nem ismeri az anyádat és nem képzelte el vagy bármi. Nem neki szólt igazából csak ezt tudja mondani. Egyáltalán nem kell egy fikarcnyi érzést se kimutatni felé. Így is elég nyomorék már szegény. Mosolyoj rá így féloldalasan és menj a dolgodra. Sokkal nagyobb hatása van. Ne vegyél magadra semmit amit mondanak. Miért is vennél? Azt se tudja kivagy. Milyen alapon kuváza le anyádat? Tényleg van ereje annak amit mond? Nincs. Nem ismeri anyádat se téged. Csak mondja a magáét.
Viszont aki azt mondja, hogy keverj le neki egyet meg ilyesmi az úgyszint hülyeség. Tényleg nem érné meg emiatt börtönbe menni vagy ilyesmi. Egyértelműen te lennél megbüntetve. Oké, hogy bevertél neki egyet, de minek? Az kb jelentéktelen. Nem lettél előrébb.
Az emberek mindenről magyaráznak, amikről fogalmuk sincs. Igazából ez az oldal is erről szól, én is megannyi olyan témában írok, amiről lehet fingom sincs, vagy csak én tartom hasznosnak, egyébként nem az.
A néni esete ugyanez. Mindig is voltak ostobák, kortól függetlenül, most is vannak. Ha jól értem idősebb vagy, azért ezt már illene elfogadni, felfogni. Nem belemenni baromságokba. A mamika ráadásul azért örült még annyira, mert úgy döntöttél leállsz vele balhézni, gyenge voltál, illetve rátrafált a gyengeségedre. Imádta nézni, ahogy a hatalmába kerített.
Igen, sokan ilyenek, élvezik ezeket a kicsinyes dolgokat. Millió oka lehet miért, sokszor a nyomorúságos életük az egyik.
Magyarázni mindig is könnyebb volt. Az ilyen emberek azért magyaráznak, hogy erősebbnek tünjenek különben a társadalom elnyomja őket mint a cigi csikket.
Nekem volt szerencsém 2 féle embert látni idegbe jönni. Az egyik egy szájhős a másik egy csendes vissza húzódó típus volt. A duma gép küldte az áldást a csendesebb emberkének aki csak 1-2 mondatot tudott mondani majd amikor már elkezdett remegni a keze és a maradék hangja is elment egy másodperc alatt telibe verte a nagyszájút úgy, hogy fel kellett locsolni. Jómagam is csendes típus vagyok és én is így vagyok csak még addig nem jutottam el, hogy üssek mert inkább tűrtőztetem magamat 2 éves kisfiam fel kell nevelni.
Vissza tekintve ha még olvasod a 6-os vagyok. Nem említettem, hogy bruce lee lennék és társai. Minden ember bele kerül egyszer ilyen szituációba és sokan gondolatban már rég lejátszotta hogyan verné le.
Azt írtam volt szerencsém látni két féle embert! Meg azt, hogy én se beszélek sokat. Van úgy, hogy kimegyek és inkább levezetem a dühöm. Semmit nem magyarázok meg. Hozzá szóltam le írtam az én észre vételem illetve a tapasztalatom erre így válaszolsz? Meg is látszik, hogy milyen ember vagy kapálóztál a boltban utánna ide jössz a gyakorira és megmagyarázol mindenkinek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!