Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja?
Egy hazibuliban talalkoztunk ujra, mar tobb mint 2 eve szakitottunk. Elkezdtunk beszelgetni egy csomo mindenrol. Megkerdezte hogy hianyzik e nekem valaszoltam ra hogy szoktam gondolni ra. Erre a valasza az volt hogy o is nagyon sokat (utanam volt 2 kapcsolata) es a kapcsolatai alatt is gondolt ram (ezt en nem hittem el), orulne ha ujra elkezdenenk beszelni, kerdeztem hogy csak azert kellek mert nincs mas es mondta hogy lehetne mas valasztasa. Leszogezte hogy hosszutavu kapcsolatot szeretne es nem csak kalandozni akar. Rakerdeztem hogy miert szakitottunk, azt mondta szerinte eretlenek voltunk meg es tul hirtelen jott ez az egesz. Azota bekovetett es beszelgetunk.
Mondta hogy elobb is irt volna de felt hogy visszautasitom.
#4 És? Ez nem jelent semmit, ettől még lehet csak megdugni akar. Próbáld figyelni a válaszait, kérdezz rá nyugodtan húzósabb dolgokra is.
Egyébként miket írogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!