Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan gondolja vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja vagy csak játszik?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel múlthéten találkoztam.

Tökre romantikus, udvarias, illedelmes volt. Azt beszéltük, hogy hosszabbtávra keresünk párt.

Felmentem hozzá, minden úgy volt ahogy beszéltük. Kaptam sok homlokpuszit, sima puszit, arca puszit, kézcsókot. Azzal volt elfoglalva, hogy biztonságban érezz magam vele. Találkoztam az anyukájával már, az egyik haverjával is. A haverja előtt is ugyanúgy viselkedett, mintha a négy fal között lettünk volna. Megfogta a kezem, ugyanúgy ölelgetett.

2020. dec. 18. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem komolyan gondolja, és nagyon aranyos 😌😊❤️
2020. dec. 18. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján, miket leírtál, komolynak tűnik, de nem tudok nagy következtetéseket levonni, illetve még kevés ideje tart
2020. dec. 18. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es válaszoló jól mondta, nem lehet nagy következtetéseket levonni. Nem ünneprontó akarok lenni, de könnyen lehet, hogy kihasználni fog. De lehet komoly kapcsolat lesz a vége. Alapvetően nem látsz a másik ember fejébe, hogy lásd mi a célja. Sok lányismerősömmel játszották el, hogy hónapokig cuki volt a pasi, de utána szembesültek a ténnyel, hogy kihasználás áldozatai lettek, és egy bunkó ember.
2020. dec. 18. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, komolyan gondolja.
2020. dec. 18. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elején mindenki aranyos, és minden tök szuper.

Ez idővel derül ki, de ezek alapján sztem is komoly, ha mer vállalni téged mások előtt is.

2020. dec. 18. 14:23
 6/8 anonim válasza:
100%
szereintem is komoylan gondolja de gondold at hogy te is komoylan gondolod e? És ha igem akkor tuti lesz valami:))
2020. dec. 18. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Adj még ennek időt kibontakozni, mielőtt nagy terveket szövögetnél.

Még bármi lehet, egy hét az semmi. Csak élvezd, még nem kell agyalni :)

2020. dec. 18. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is komolyan gondolja. :)
2020. dec. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!