Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kérdés a tini lányoknak szol ! Első sorban az ő véleményükre vagyok kíváncsi 🙂 De mindenkit meg hallgatok 😊 Ti tini lányoknak szol szemeznétek csak úgy fiúkal akivel nem gondoljatok komolyan? Vagy csak húzzatok az agyat ?
Ti szoktatok olyan fiúval szemezni akivel csak szorakozni akartok ?
Van egy lány kibe nagyon bele estém és nagyon szép........
Ez a lány nem szemezik velem hanem bamul már és kicsit feltekenykedik is mer hallotam
hogy a folyoson azt -beszélgetek h xy miért csinálta ezt velem , snepen küldőt egy baromságot az a xy nevű leány xd
De viszont nem akar meletem ülni a buszon és nem akar talizni se velem 🙃 h elmondjam az érzéseimet nem ezt mondtam neki cdak annyit h szeretnek veled találkozni suli után mert elszeretnek mondani valamit n ő azt akarja ,hogy írjam le de én ezt nem akarom le Írni írtam neki és érre ki rohogot 😑😒
Meg egy másik gyerek mellet -ül aki nálam 2× rondáb...
É
igy nagyon úgy tűnik h nem akar tőlem semmit 😔
Pedig én sokal jobb ruhágba járok...minden hogyan jobb vagyok jól fesult vagyok az ilatom kellemesen -jo ,vicces vagyok és azért van rajtam izom is szóval szerintetek ???
Csak játszik velem nem akar tőlem semmit ??
És egyszer csak nem ültek egymás melet ami párhuzamban van azzal h kb h egy két nap eltérés el h befejeztem a barátnőjével való -beszélgetést
Hát kicsit hajba kaptunk 😬
Ezt csak max privatba írom le ,hogy miért...
De letiltotam minden honnan...es nem is vagyunk beszélő viszonyba már 😦🥺
Hány éves vagy? Nem szeretnék kötekedni, de nem tűnsz nagyon fiatalnak és ennyire elhanyagolják a körünkben a nyelvtant? (én se írok 100% helyesen, de van ami tud zavar d)
[szavaztam és szerintem nem jössz be neki + szerintem ,,elijesztetted" úgy mond azzal hogy hozzá tetted hogy akarsz neki valamit mondani. És alapból furcsa, hogy bámul, de nem ül melléd és nem akar talizni se.
(lány vagyok)]
Kedves Kérdező!
Ne a külsőddel foglalkozz, hanem az intelligenciáddal :)
Hiába van valakin izom, hiába rondább nála 2x annyira a másik srác, hiába jársz jobb ruhákban, ha írni meg fele annyira tudsz. Kiábrándító volt olvasni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!