Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szivat vagy komolyan gondolja?
Féléve tetszik egy lány és én úgy döntöttem,hogy full részegen elmondom neki chaten,hogy mit érzek.(ja mind ketten lányok vagyunk.)És mondta,hogy aranyos vagyok de van valakim.Utánna kérdezte,hogy miért pont ő meg hogy hogyan én elmondtam neki,hogy mi fogott meg benne aztán azt is,hogy elsőre ismerős volt valahonnan utánna arra vissza írta,hogy én is ismerős voltam neki de ő se tudja,hogy honnan.Utánna írja,hogy örülök,hogy leírtad igazából én is a lányok fele kaccsingatok de rajtam kívül 1ember tudja,hogy neki a lányok tetszenek és,hogy ne mondjam el senkinek meg azt mondta ő se mondja el ezt az egésszet senkinek és sajnos vagy nem sajnos van barátnőm...
Meg mondtam neki ha nem lenne gáz akkor barátok lehetünk?Azt mondja simán lehetünk és ez nem gáz.Meg úgy köszöntem el,hogy megyek,mert nem vagyok túl jól(mert sokat ittam)és mondta,hogy vigyázzak nagyon magamra.
Majd az egyik lány ismerőse(vagy lehet ő a barátnője)bekövetett instán és rám írt,hogy van-e kedvem ismerkedni?Mondam nincs azt kikövetett.Meg a lány akinek szerelmet vallottam ezt a lányt ki is követte instán(gondolom ne legyen feltünő nekem)Na nekem ez a gyanus,hogy rám írt a spanja és nem tudom,hogy ezeket komolyan mondta nekem...
Ő 16/L én 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!