Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap láttam a TramTrain-en...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap láttam a TramTrain-en egy helyes lányt, de nem szólítottam meg, hogyan szerzzem meg így az elérhetőségeit?

Figyelt kérdés
Elég hülye voltam hogy nem szóltam neki...
aug. 12. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát így leginkább sehogy. Ha legközelebb látod, menj oda hozzá.
aug. 12. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Valóban hülye voltál, hogy nem szóltál neki, de ez van. Ezen túl kell lépni, legalábbis ha semmi beszélgetés, szemezés stb. nem volt köztetek. Ha volt, akkor nincs minden veszve, arra láttam szitut, ami sokan úgy könyvelték el, hogy nagyon aranyos és bátor, megható.

Már nem emlékszem, hogy pontosan mi volt, hogy csak szemezett a lánnyal, de nem merte megszólítani, vagy beszélgettek, de nem kérte el az elérhetőségét, nem tudta a teljes nevét... szóval azt csinálta, hogy írt egy rakás cetlit, hogy ekkor és ekkor itt és itt találkoztunk, ez volt közöttünk, de én túl félénk voltam ahhoz, hogy megszólítsalak/a beszélgetés során a pillanat varázsa miatt zavarban voltam, hogy elkérjem az elérhetőséged, pedig annyira szeretnék veled megismerkedni. Ha magadra ismersz, és te is így érzel, kérlek, írj egy e-mailt erre a címre (nyilván egy külön email kellene erre, hogy a sok troll ne lepje el a fiókod, mert olyan is lehet. Nyilván minél több konkrét adatotadsz meg, pl. hol szállt fel, hol szállt le, milyen színű volt a haja, mit olvasott..., te hogy néztél ki, te hol szálltál le, ha előbb száltál le, hol voltatok kb. amikor megszólítottad... annál jobb, de azért ne legyen emiatt százhúsz oldalas az egész, nem ez a lényeg, szóval legyen egy aranyközépút.

Na ezt leírni úgy néhány példányban (nem számítógéppel kinyomtatni), és minden megállóban kiragasztani minél előbb, annál jobb.

Ekkor legalább elmondhatod, hogy a körülményeket tekintve legalább így utólag megtettél mindent, amit tehettél, legalább utólag túlléptél a gyávaságodon, és legközelebb már könnyebben meg mersz szólítani egy lányt, hiszen ha ezt meg merted tenni, a közvetlen megszólítás sokkal "szimplább"

Ezt konkrétan nem is személyesen láttam, hanem valaki megosztotta egy facebookon, és ömlöttek rá a pozitív visszajelzések, hogy ez már milyen aranyos.

De ha csak láttad a lányt, és ő észre se vett... hát azzal nincs mit tenni. Ez olyan, mintha a lottósorsolás után látom a nyertes számokat, de nem lottóztam.

aug. 12. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, legközelebb gondolkodj időben.
aug. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!