Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúkat érik csalódások?
Azok a fiúk akik jól néznek ki és sikeresek a lányoknál, 16-17 éves koruk óta vannak kapcsolataik őket éri csalódás?
Engem eddig csak csalódás ért de nem nézek ki jól.
Szerintem azok a fiúk akik jól néznek ki őket nem nagyon éri rossz, vagy ha igen akkor hamar találnak másik lányt és az feledteti.
A bátyámra kb mindenki azt mondja hogy de jól néz ki, de menő, de jó neki, mert jól sportol, aztán jön a "bárkit megkaphatna, de neki a csajok csak dugásra valók" című folyamatos szidás, de senki nem látja azt, amit mondjuk én még a párostársa, hogy a jó sportteljesítményhez fanatizmus kell, ami olyan alapvető dolgokban teljesedik ki, hogy mondjuk nem megy buliba, nem iszik, nem dohányzik, és úgy kajál, ahogy a dietetikus előírja, és ezekben mindig mindenki talál kivetnivalót, senki nem fogja fel, hogy neki a sport kvázi az élete, és senki nincs vele együtt 2-3 hétnél tovább, mert mindenki megunja, hogy ha a tesómnak edzésre kell mennie, akkor nem hagyhatja ki, és ammennyire tud, annyira alkalmazkodik a lányok hoz, de senkinek nem elég amit ad.
Őt konkrétan csak csalódások érték a kapcsolataiban.
De neked ettől függetlenül sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!