Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk mikor érik el azt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mikor érik el azt a kort, amikor elfogadják azt, ha egy lánynak vörös a haja, és nem cikizik őt emiatt?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha egy lánynak vörös a haja. Szerintem gyönyörű :) F
2017. dec. 29. 16:35
 2/12 TR75 ***** válasza:
100%
Van, aki sosem. Van, akit ez egyáltalán nem zavar. Van, akinek pont a vörös haj tetszik. Szóval...
2017. dec. 29. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Kik cikiznek?
2017. dec. 29. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Kb. 12-13 éves korban mi már haverokkal kinőttük ezt a cikizős dolgot, de van aki még most is (16 éves korban) képes cikizni másokat a hajuk színe miatt.
2017. dec. 29. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Én egész életemben nem hallottam még ilyenről. :D
2017. dec. 29. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez nem életkor kérdése. Ahogyan az sem hogy valaki elfogadja hogy egy lánynak, nőnek is lehet rövid haja, van aki ezt elfogadja akár 15 évesen, vagy 20 éves korában, de van aki még 80 éves korába sem fogja ezt elfogadni.

Bár azt soha sem értettem miért baj ha egy lánynak/nőnek vörös a haja. Nekem igazából teljesen mindegy hogy milyen színű a hölgy haja, bár engem irritál a zöld haj, meg a kék, és a rózsaszín, vagy a nagyon mű hatást keltő festések például az élénk piros, ami nem vörös hanem rendesen piros, ez nem jön be például. De ha szép sötét vörös, és természetesnek látszik, na az nekem bejön. Ahogyan a természetes vörös hajszín is bejön nekem.

2017. dec. 29. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem kiskoromban se volt vele bajom, ha egy lány haja vörös lett volna (nem volt).
2017. dec. 29. 18:45
 8/12 A kérdező kommentje:

3#as!

14 eves vagyok,es osztalytarsak.

De nem csak ok.

Multheten peldaul bevasaroltam a szuleimnek es beszolt egy kasszanal allo fiu rohogve,hogy "ginger"..

2017. dec. 29. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagyod magad, nem cikiznek. Ha beszólnak, szólj vissza! Egy idő után leszállnak rólad, ha tudjak, hogy nem kapod fel a vizet erre. Egyébként meg nincs okod erre. Vannak hulye emberek, mindig is lesznek. Ezek ellen csak annyit lehet tenni, hogy leszarjuk őket. Kitartás ;)
2017. dec. 29. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez nem kor kerdese.
2017. dec. 29. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!