Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mikor érik el azt a kort, amikor elfogadják azt, ha egy lánynak vörös a haja, és nem cikizik őt emiatt?
Ez nem életkor kérdése. Ahogyan az sem hogy valaki elfogadja hogy egy lánynak, nőnek is lehet rövid haja, van aki ezt elfogadja akár 15 évesen, vagy 20 éves korában, de van aki még 80 éves korába sem fogja ezt elfogadni.
Bár azt soha sem értettem miért baj ha egy lánynak/nőnek vörös a haja. Nekem igazából teljesen mindegy hogy milyen színű a hölgy haja, bár engem irritál a zöld haj, meg a kék, és a rózsaszín, vagy a nagyon mű hatást keltő festések például az élénk piros, ami nem vörös hanem rendesen piros, ez nem jön be például. De ha szép sötét vörös, és természetesnek látszik, na az nekem bejön. Ahogyan a természetes vörös hajszín is bejön nekem.
3#as!
14 eves vagyok,es osztalytarsak.
De nem csak ok.
Multheten peldaul bevasaroltam a szuleimnek es beszolt egy kasszanal allo fiu rohogve,hogy "ginger"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!