Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönnek be a vörös hajú lányok?
Vörös (festett) haj
Barna szem
"szép arc"{pattanásoktól mentes😁(szerencsére)}
53kg
167cm
16éves
Kutyaszerető
Főzni tudó és szerető😊
Rendszerető
Jó tanuló
Bulizós
Zeneszerető VISZONT: Kicsit visszahúzódó ismeretlen társaságban, nehezen megnyíló, türelmetlen, önkritikus, őszinte, de megértő...
És szereti s vodkanarancsot😄
Hmm... Egyáltalán nem rossz :)
Nekem mind a festett, mind a természetes, de a tűzvörös a favorit.
A kérdéshez alapjában véve nem kellett volna ilyen személyleírás, gondolom egy bővebb véleményre is kíváncsi lennél...
Ezek alapján teljesen beleesel a bejövős kategóriámba, a főzni tudás plusz előny :). Az meg látszik az írásképedből is látszik, hogy nem vagy buta... A leírásod alapjában véve teljesen "átlagos", semmi különös nincsen benne, igaz aki rendszerető, jó tanuló, meg egy kicsit visszahúzódó az általában nem szeret annyira bulizni, de ez szerintem senkinek sem hátrány, sőt.
16/F
Voros , cuki, szeplos lany az idealom amiota az eszemet tudom de ettol fuggetlen nem csak oket talalom szepnek , egyessel sajnos egyet kell ertsek a termeszetes voros szebb de a festet is szep lehet :)
Szoval nekem nagyon, habar nem ismerlek igy nem tudom hogy te tetszenel e, sajnos a vodka narancstol rosszemlekej jutottak eszembe :')
18f
Szeplős is vagyok igen, de én nem szeretem és szerencsére csak közelről látszik. A vörös pedig nem tüzvörös, hanem "érett cseresznye" (legalábbis ez volt a festékre írva😅) azaz sötétebb, inkább csak akkor látszik ha úgy süt rá a fény. Tényleg mint a cseresznye.😀
A hosszú leírás pedig azért volt, hogy megelőzzem azokat a válaszolókat, akik azt írták volna, hogy hajszín alapján nem elég.
Mi celbol kerult fel a kérdés amugy?
Onbizalom hiany? :o vagy csak nincs aki kezdemenyezzen es emiatt kicsit aggodni kezdtel??
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!