Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok, ha a pasitoknak van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ha a pasitoknak van mar 18 evesen sajat lakasa oda költöznetek hozza?

Figyelt kérdés
Most azt hagyjuk hogy a szülei vettek neki :D
aug. 7. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Egy 18 éves gyerek, ne akarjon felnöttesdit meg összeköltözösdit játszani.

Egy kicsit is értelmes lány nem megy bele ilyenbe.

aug. 7. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Én nem akarnék/akartam volna. Normálisak nálunk a viszonyok otthon, és elég közel lakunk a sulihoz, fél óra max beérni, és valljuk be, sokkal kényelmesebb otthon. Meg én a nagycsaládhoz vagyok szokva, nagyon furcsa lenne hirtelen csak ketten lakni.
aug. 7. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Nem egy hónap után de pl mondjuk 2 év járás után igen. De ez a pasitól is függ.
aug. 7. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyetem alatt igen (nyílvan nem friss kapcsolatban), de amíg középsulis vagyok biztosan nem
aug. 7. 23:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal nem, max valami nagyon speciális esetben. Például a munkatársam fél év után költözött a párjához, mert Pestre jött egyetemre, de ez egy kivételes eset.
aug. 8. 01:04
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Főleg így idősebb fejjel. Azért otthon sokkal kényelmesebb besegíteni ebbe abba, mint mindent saját magatok megoldani.

De biztos van olyan helyzet, amikor jó a költözés, pl. nem egy városba éltek, és akkor nem kell utazni.

De az is gáz, ha én pl. nem dolgozom, tanulok, nincs állandó bevételem. Akkor hogyan élünk meg? Nem akarnám, hogy eltartson egy férfi úgy, mint a szüleim.

aug. 8. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez főleg attól függ, hogy milyen a kapcsolatod a szüleiddel. Ha rossz, akkor is meggondolandó, hogy elmenj-e, mert ha nem válik be az együttélés a pároddal, akkor akár mondhatják azt is a szüleid, hogy felnőttkorú vagy, elmentél, innentől vissza már nem jössz.

Ha jó a kapcsolat, akkor ezt normálisan meg lehet beszélni. Ha látják, hogy érett vagy hozzá, el fognak engedni, és azt fogják mondani, hogy ha nem válik be, akkor bármikor visszajöhetsz. Ez a különbség, szóval jól gondold meg.

aug. 8. 11:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Megtettem. Ez volt 6 éve, azóta is együtt élünk.
aug. 8. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mentem. 1 éve voltunk együtt, mikor felhozta, hogy miért nem költözök oda.
aug. 8. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ha már mindketten dolgoztok és megtudtok állni a saját lábatokon és nem egy hete vagytok együtt, akkor miért ne. De ha nem is odaköltözni, hétvégente egy-két napot simán lehet nála tölteni.

Persze nem tudjuk te hány éves vagy, tanultok-e még vagy már 16 évesen otthagytátok az iskolát stb. Részletesebb életképből, pontosabb tanácsot lehet adni. Persze az már csak rajtad múlik melyiket fogadod meg.

aug. 8. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!