Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemeztem egy lánnyal a strandon, hogyan kéne odamenni hozzá?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 21:02
1/12 anonim válasza:
jobb láb-bal láb, felváltva
Szia! Meghívhatlak egy ...-ra?
Szia! Szabad ez a hely melletted?
2/12 A kérdező kommentje:
De ott voltak a szülei😂
2023. júl. 15. 21:17
3/12 anonim válasza:
akkor: Csókolom, szabad ez a hely itt?
Ha igen, akkor leteríted a plédet, és mosolyogsz.
5/12 anonim válasza:
Megvárod, ameddig egyedül lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
És utána?
2023. júl. 16. 00:29
7/12 anonim válasza:
Szimpatikusnak tartalak, van-e kedved beszelgetni?
8/12 anonim válasza:
engem meg lebasztatok a kérdésem alatt hogy a "szia szimpatikus vagy szívesen megismernélek" nem elég jó duma és ha nem vagyok extra jóképű akkor elutasít a csaj
9/12 A kérdező kommentje:
#8 én is ettől tartok :/
2023. júl. 16. 01:21
10/12 anonim válasza:
8, itt mást ne várj.
Nehogy meg merd zavarni, mert akkor tuti eljön a világvége. Érted ismerkedj személyesen, de ne menj oda. Kész vicc.🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!