Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy lány az évfolyamból és mivel hogyan menjek oda hozzá ismerkedni?
Köszönj rá, mintha már ismernétek egymást. Legél mosolygós, udvarias, tapintatos, ne nyomulj. Adj neki időt.
Aztán legközelebb beszélgess vele, mint bárkivel az évfolyamon, mindenféléről.
Később meghívhatod a büfébe egy teára, jót beszélgetni.
"ne nyomulj" DE!
Már az elején kezdj el küldeni neki jeleket, hogy nem csak barátként tekintesz rá. Különben frendzónba kerülsz, és onnan nagyon nehéz kimászni.
Ezt a "nyomulást" óvatosan csináld. Ne legyél bunkó. Ha az sok a lánynak amit csinálsz, akkor egy kicsit vegyél vissza.
Menj oda hozzá, hogy jó napot kívánok, személyi igazolványt, jogosítványt, forgalmi engedélyt kérek!
Ha mindketten elröhögitek magatokat, már beszélgethettek is.
Ha meg lesokkolod vele, az meg ciki...
Ha konkrét ötletekre van szükséged:
- "Szia! titeket is az xy tanár tanít?" "..." "És veletek is azt szokta csinálni, hogy [ide egy érdekes sztori]"
- "Szia! tudnál segíteni, hogy merre van a [valamilyen kicsit eldugottabb helység]?" "Igen, menj erre meg arra" "Ez nekem bonyolult. Elkísérnél" Aztán máris ketten vagytok, és tudsz vele beszélgetni útközben.
- "Szia! Sosem értettem, hogy mi a különbség a szinusz és a koszinusz között. El tudnád magyarázni röviden?" Itt az a lényeg, hogy olyat kérdezz, amire rövid választ lehet adni. Pl. ne kérd meg, hogy magyarázza el a tatárjárást.
Ha kicsit merészebb vagy: "Szia! szimpatikusnak tűntél, gondoltam ide jövök és megkérdezem: hogy hívnak?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!