Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett az egyik lány a kollégiumban, mit tegyek?
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az egyik lány a kollégiumban, naponta látom, de csak egyszer. Csak a barátnőivel látom együtt. Ami azért baj, mert más tapasztalataiból úgy hallottam hogy lányt leszolítani, miközben barátnőivel van nem a legjobb ötlet. A lány nevét nem tudom, és a barátnőinek a nevét sem tudom, és nem is beszéltem velük egy szót sem eddig. Mit tehetnék? A lány szép, szimpatikusnak tűnik és nagyon hasonlít az ideálomhoz. Köszönöm előre a segítségeket!
16/F
#1 Igen koedukált a kollégium
#2 De ahogy írtam, koleszban csak a barátnőivel látom, koleszon kívül nem is nagyon látom + nem egy suliban járunk csak egy koliban :/.
#4 Akár hiszed akár nem valóban csak a barátnőivel látom, egyáltalán nem a kifogásokat keresem...
#5 Leírtam hogy nem tudom a lány nevét.
#7 Megpróbálom, igyekszem.
#8 Hát, próbáltam egy két módszerrel legalább a nevét megszereznem, de nem jártam túl sok sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!