Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele?
Én mikor megakartam ismerni valakit, de sajnos nagyon ritkán láttuk egymást, akkor irtam egy kis cetlit a nevemmel, és így választási lehetőséget is adtam neki, hogy ha gondolja keressen meg faceen.
Tudom ez a Facebook már elég izé... De ha egyszerűen máshogy nem lehet...
Manapság már nem szívesen adja meg senki úgymond idegeneknek a telefonszámát.
Írj egy cetlit, írd rá a neved, és ha gondolja ő is meg akar ismerni akkor úgyis megtalál. Ha gondolod te írd rá a teloszámod így ha nem talál akkor tuti fel hív hogy nem talált meg. 🤷♀️
Azért a centire írd rá, hogy mit akarsz, pár szóban. Még a végén azt hiszi valami MLM-es vagy.
A név nem elég, ha Nagy Zoltán vagy, abból annyi van, mint égen a csillag.
És amúgy, miért ne lehetne számot írni? Manapság azzal sem olyan könny visszaéli, és egy csaj miért tenné?
Ez a cetlis ötlet katasztrofális, kifogja dobni gondolkodás nélkül - persze miközben a barátnőivel kiröhögték magukat. Rosszabb esetben megijed, hogy valaki rá van tapadva, akiről azt se tudja kicsoda. A telószámot meg elővigyázatosságból olyanoknak adod meg, akikben bízol, nem teljesen idegeneknek, amihez ráadásul bárki hozzáférhet. Tök mindegy lány-e vagy nem, ők sem angyalkák.
Vagy ráírsz a neten, miután kiderítetted a nevét, vagy azt hogy nagyjából melyik osztályba járhat és ha látod őket, oda tudsz menni az osztályukhoz pl. kihívni,vagy megszólítani amikor megint látod. Utóbbi lenne a legjobb, függetlenül attól hogy kikkel van, de ugye ahhoz kell a legnagyobb bátorság is.
#7 Ezt nem ajánlott mondani.
Valamilyen helyzet adta dolog kapcsán kezdj el vele beszélgetni. A többi majd jön magától.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!