Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelen az hogyha a baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rékaaa8 kérdése:

Mit jelen az hogyha a baratom az almomba szerepel?

Figyelt kérdés
Mostanaba egyre tobbet van az almomban, nemreg mondtam is neki, aztan mondta hogy en is sokat vagyok az almaban, es hogy ma is benne voltam, mint ahogy o az enyembe! Ennek van valami konkret jelentese? Jelent ez valamit hogy mind ketten egymasrol almodunk napok ota?
2024. aug. 2. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egész nap ő jár a fejedben és ez oda-vissza megy. Mikor én is 0-24-ben egyetlen egy személyre gondolok az álmaimban is ő szerepel.

Nem kell túlragozni ezt a dolgot.

2024. aug. 2. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokat gondolsz rá és ez az álmaidban is megjelenik. Nincs ennek semmi természetfeletti, vagy spirituális vonzata.
2024. aug. 2. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
KOnkrét jelentése az, hogy egymásba vagytok zúgva.
2024. aug. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!