Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem elrettentő a fiúknak, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elrettentő a fiúknak, ha egy lány birkózik?

Figyelt kérdés
Egy ilyen sportot űző lánynak általában hatalmas karjai, vállai, háta van, az elképesztő erejéről nem is beszélve. Lehet vonzó a fiúk számára egy ilyen lány?

2024. aug. 1. 07:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem igazán sajnos, de ha szép arca van és jól oszlik el az izma, akkor van akinek bejön.

A belső nagyon fontos ám

2024. aug. 1. 08:03
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Mennék vele az olimpiára, hogy a lelátóról láthassam.
2024. aug. 1. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Lehet igen. Sőt. De azt figyelembe kell venned hogy mint egy modell csajnál itt is a "különlegesebb" test sokat számít. Sokan gerjednek az izmos női testre.

De ha mellette aranyos kedves cuki csajos vagy a szőnyegen kívül akkor lehet boldog párkapcsolatod akár egy átlagos "gyenge" sráccal is.

Minden a személyiségeden múlik.

Ha erős pasira vágysz, vagy ha te akarsz a domináns ( erős) fél lenni. De nyugi biztos találsz párt, a sportot pedig ne hagyd abba, érj el minél több sikert

2024. aug. 1. 09:26
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Vannak nagyon jól kinéző birkózó lányok. A sportolóknak nyilván bejön 🥰
2024. aug. 1. 09:55
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

csíkos a csíkossal, pöttyös a pöttyössel...

feltehetően azok a srácok érdeklődnek ESÉLLYEN ilyen lányok iránt, akik maguk is edzik fizikumukat. Számukra az is érdekes lehet, hogy akkor feltehetően a lány nem szeppen meg az első konfliktustól és egy 20kg-os 110cm magas nyighaj nem dobja földhöz egy támadásnál, hogy csak úgy nyekken... nyilván nem a végtelenségig, de azért biztonságban van ezzel a képességgel a lányzó, és ez jóérzéssel töltheti el a másik felet, hogy nem kell félteni.

2024. aug. 1. 10:51
 6/12 DeMoR ***** válasza:
83%

Természetesen igen. ;) <3

Persze nem szabad az emberi természetet kihagyni a képletből.

Ahogy az 5-ös is írta, hasonlót a hasonlóval. A legtöbb maszkulin domináns cisz-hetero srác nem fogja elviselni egoból, hogy az ő csaja erősebb magasabb, szélesebb, stb. Szóval vagy egy tőled is "nagyobb darab" sportolóval jössz össze, vagy egy szubmisszív sráccal. :D

2024. aug. 1. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az, akkor nem egymásnak lettetek teremtve. Persze egy kapcsolatnak fontos és szükséges részei az egymásért kötött kompromisszumok, de az életed és hobbijaid senkiért ne add fel. Ha bárki erre akar kényszeríteni vagy belemanipuláni egy ilyen döntésbe, FUTÁS. Jobb neked nélküle.
2024. aug. 1. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ha egy kedves, cuki lány vagy a szőnyegen kívül akkor nem lesz semmi gond.

Ha egy fiú amiatt nem akarna veled lenni, mert Te vagy az erősebb az nem a te problémád, SŐT ;)

Bár nem birkózó de én is küzdősportoló vagyok és nem a vékony testalkatú.

Én is aggódtam ilyen miatt, de te ne kövesd a példámat. Időpazarlás, rengeteg fiú van akinek kifejezetten tetszik is ha egy lány izmos ;)

2024. aug. 1. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Így látatlanban nekem nem hangzik vonzónak, de nem ismerem a személyedet, a gondolataidat, nem látom az összeképet, ezek nélkül pedig nem tudom eldönteni
2024. aug. 1. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pont olyan fiú vagyok, akinek tetszik, ha erős egy csaj, de nem merek rátok írni 😭
2024. aug. 1. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!