Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Réka vagyok kérdése:
Mivan ha nem vagyok elég jó?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik már bemutatott a szüleinek is és már csókolóztunk is de csak privibe nem merünk nyilvánosság elött de amúgy felválal és sokaknak tetszik a külseje miatt de nekem a belsője jobban tetszik szeret olyanokat amiért más gyerekesnek ondolja de én uyan azokat szeretem de olyan sokaknak tetszik és olyan udvarias és védő és helyes hogy félek hogy nem vagyok elég jó neki haverjai azt mondták hogy hűsées típus de én akkor is izgulok mit tegyek?júl. 29. 00:51
21/27 anonim válasza:
Kivánom nektek, hogy a "rózsaszínű köd" elmúltával is megmaradjanak az érzéseitek, az egymás iránti vonzalmatok! 😊
22/27 A kérdező kommentje:
köszönjük🤗
aug. 3. 18:01
23/27 anonim válasza:
Az idő eldönti. Ha komoly kapcsolatot akarsz kénytelen vagy bízni benne, hiszen minden jó kapcsolat a bizalomra épül. Persze benne van a pakliban, hogy nem lesz jó vége és akkor az tud fájni.
24/27 A kérdező kommentje:
beszéltem neki róla és mondta, hogy ne izguljak és mindig mellettem lesz
aug. 3. 22:51
26/27 NTBS válasza:
Szerintem elég jó vagy neki most.
De, hogy ez hosszú távon mire elég más kérdés.
27/27 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem csak hihetetlen hogy bejövök neki
szept. 2. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!