Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elkezdett ölelgetni, két hét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemlenyegkivagyok kérdése:

Elkezdett ölelgetni, két hét múlva irogatott rám, mondta, hogy gyönyörű vagyok… most mi történik?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, ugye egy suliba járunk és 1 évvel felettem jár. Elkezdtem vele egy rövid ideig beszélgetni. Aztán már csak én írtam neki. Mivel alig írt vissza ezért úgy gondoltam hagyom. Megtudtam, hogy van barátnője ezért nyilván elengedtem… nagyon nehéz volt. Mivel ismerem az egyik osztálytársát, kiderült, hogy csak játszott velem és nem is szeretetből irta azokat az üzeneteket…

Most egy olyan helyzetbe kerültem, hogy nem beszélek vele már majdnem egy hónapja és amikor kettesbe voltunk, elkezdett ölelgeti hátulról, előlről hosszan. Mostanában amikor összefutunk folyton megölel és még puszit is nyomott a fejemre…jól esik meg minden, de még amikor beszéltünk leírta, hogy felejtsem el őt mert látta, hogy szeretem. De ha megint odajött és kezdeményezte ezt az egészet akkor, HOGYAN FELEJTSEM EL?! Tényleg nem értem a helyzetet ezért kérnék itt tanácsot, hogy most bizzak-e benne vagy nem?

(normális tanácsokat légyszi)

2022. nov. 8. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan felejtsd el?

Barátnője van és közben téged hülyít.. Kinek kell ilyen ember? Veled is ugyanezt csinálná.

Ne foglalkozz vele aztán majd megunja.

A barátnője meg remélem rájön és kirakja, mert undorító amit csinál. Pláne ilyen fiatalon. Kell neked ez? Ugyan.. 😃

2022. nov. 8. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
kedves 1 vàlaszoló… szakított már egy hete a barátnőjével.
2022. nov. 10. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
16 éves kortól lehet ide regisztrálni. Sipirc tanulni!
2022. nov. 12. 05:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!