Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki a lány nevét?
Figyelt kérdés
Külföldi nyaralás során találkoztam egy számomra gyönyörű lánnyal. Mikor megláttam, olyat éreztem, amit még soha. Első napon a recepción pár méterre álltunk egymástól és néztük egymást. Amikor elfordultam, ő nézett engem és fordítva. Aztán már nem is láttam a lányt (ennyi ember között elég kicsi is volt az esélye). Amikor találkoztunk, sajnos nem volt lehetőségem oda menni hozzá személyesen. Segítsetek kérlek, hogyan deríthetném ki, ki volt ez a lány! Köszönöm!2024. júl. 11. 16:50
11/17 anonim válasza:
Azt lehet még, hogy instán rákeresel a szállodára és megnézed, hogy mik a legfrissebb képek. Hátha ő, vagy a csapatából valaki megjelölte a helyet.
12/17 anonim válasza:
Itthon nincsenek gyönyörű lányok...
13/17 A kérdező kommentje:
#11: Jó az ötlet, köszönöm. Végig pörgettem minden platformot, de sehol egy oldaluk, ahova friss képeket tennének ki. Kerestem Fb csoportokat is, hátha valamelyikbe pakolják fel, de sajnos nem. Van még ötlet esetleg?
2024. júl. 12. 08:34
14/17 anonim válasza:
#11 ötlete valóban jó. Egy kis kiegészítés: instán tudsz hely alapján keresni. Ha beütöd a város nevét ahol vagy, a helyek fül alatt kiválasztod, akkor ott tudod szűrni a mostanában közzé tett képekre. Persze ehhez sok képet át kell nézned és csak akkor jó ha tett ki olyan bejegyzést amin meg is van jelölve helyként az adott település. De egy próbát megér.
Sok sikert!
15/17 anonim válasza:
én ugyanígy jártam egy német sráccal nyaraláson. Azóta is mindig gondolok rá, mi lehet vele. Nagyon tetszett, ahogy kiszívott nyakkal egy játszótéri állatos padon feküdt egy lánnyal összebújva. Annyira aranyos volt
17/17 A kérdező kommentje:
#16: Nem, sajnos nem. Valószínűleg soha többé nem látom. :( De bízom abban, hogy kicsi a világ, hátha a sors még felém sodorja:))
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
júl. 27. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!