Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan derítsem ki a lány nevét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki a lány nevét?

Figyelt kérdés
Külföldi nyaralás során találkoztam egy számomra gyönyörű lánnyal. Mikor megláttam, olyat éreztem, amit még soha. Első napon a recepción pár méterre álltunk egymástól és néztük egymást. Amikor elfordultam, ő nézett engem és fordítva. Aztán már nem is láttam a lányt (ennyi ember között elég kicsi is volt az esélye). Amikor találkoztunk, sajnos nem volt lehetőségem oda menni hozzá személyesen. Segítsetek kérlek, hogyan deríthetném ki, ki volt ez a lány! Köszönöm!
2024. júl. 11. 16:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Max annyit tehetsz, hogy a recepción utána kérdezel, de amúgy gondolom te is tudod, hogy ez így kb. esélytelen.
2024. júl. 11. 17:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre, de nem tartom valószínűnek, hogy bármi adatot is kiadnak a vendégekről.
2024. júl. 11. 17:21
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
#2 Pedig más esélyed nincs.
2024. júl. 11. 17:25
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Menj oda hozzá és kérdezd meg tőle a nevét.

Komolyan mondom, annyira elb*szott ez a Z generáció.

Bezzeg az én időmben...

2024. júl. 11. 20:02
 5/17 A kérdező kommentje:
4#: Még szerencse, hogy leírtam, hogy csak egyszer láttam, akkor pedig nem volt rá lehetőség, hogy oda menjek hozzá! 🤨 Azóta pedig nem láttam, pedig hidd el, oda mennék.
2024. júl. 11. 20:45
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

Figyi, ügyes fiú leszel. Csak bátran. 4-es válaszoló vagyok.

2024. júl. 11. 20:55
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Még ott vagy a szállodában? Ha tényleg ennyire szeretnéd, akkor leülhetsz valahova ahova nagy eséllyel ő is megy (pl a recepció, vagy reggelinél megvárod hogy jöjjön ő is), ennél több esélyed nem nagyon lehet szerintem.
2024. júl. 11. 21:43
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Külföldi nyaralás? Akkor gondolom nem magyar volt. Mennyire tudsz angolul? Hány éves szerinted hozzád illik korban? Lehet van pasija közbe csak húzta az agyad direkt.
2024. júl. 11. 21:55
 9/17 A kérdező kommentje:
#7: Még itt vagyok, igen. Minden nap bementem a receprióra, hátha látom őt, de sajnos semmi. És napközben sem. Nagy ez a szálloda, talán teljesen más területen van a szobája. Abban bízom, hogy egy repülőn megyünk haza és ott talán lehet esély, ha addig nem is.
2024. júl. 11. 23:19
 10/17 A kérdező kommentje:
#8: Fixen magyar volt, mert a csapat, akikkel jött, az egyikőjük tőlem kért segítséget a recepción, hogy fordítsak. Ekkor láttam a lányt és utána azzal a személlyel beszélgetett, akinek előtte én segítettem. De ha nem is magyar, az sem lenne gond, beszélek angolul :) Nyelvtudás nélkül neki sem vágnék egy külföldi útnak.
2024. júl. 11. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!