Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet szeretni egy személyből?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó lány barátom,kb 2évig voltunk jóba. Majdnem hogy mindennap beszeltunk énis barátként tekintettem rá és ő is rám. Kb 2hete hirtelen bele szeretttem. Azóta nem éreztem olyan jónak a barátságunkat,túlságosan vonzódom hozzá és ezt ő is észrevette. Ki lehet valahogy szeretni belőle es utána ujra barátkent tekinteni rá? Valaki segitsen!júl. 9. 23:19
1/4 anonim válasza:
Igen, ki lehet, csak idő kell hozzá, meg távolság.
3/4 anonim válasza:
Amit javasolni tudok, hogy légy őszinte vele.
Mondd meg neki, hogy belehabarodtál, szerelmes lettél, ez van.
Ha ő is érez irántad valamit, akkor hajrá!
Ha ő azt mondja, hogy sajnálja, mert ő ezt nem tudja viszonozni, akkor te ezt a válaszát fogadd el, és köszönd meg neki a megértését. Mond meg neki, hogy továbbra is szereted, és szeretnéd, hogy a barátság hosszútávon megmaradjon köztetek, de kell most egy kis idő, távolság, hogy ez az érzés így ebben a formában elmúljon, majd keresed, ha úgy érzed, hogy már túl vagy rajta.
Annak, hogy elhallgass bármit, semmi értelme, mert mást is szeretnél, és ezért valahol frusztrált vagy, és ezt ő is érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!