Zártab személyből nyitotabá?
Figyelt kérdés
Zárt személy vagyok és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetnék nyitot...kb nem kezdezményezek senkivel se párbeszédet csak akkor ha hozzám szólnak...hogy lehetne megváltozni??Ugy érzem nem érdeklek senkit könnyen vagyok haragtartó...és könnyen meg utálom a körülötem lévő embereket...hogyan lehetne ezzen változtatni??2021. jún. 17. 18:37
1/4 anonim válasza:
Ezen csak akkor tudsz változtatni, ha közösségbe jársz. Például van valami hobbid, és össze járnál olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési köre.
Ott a közös téma hatására oldódhatnál, és tudnál beszélgetést kezdeményezni.
Persze az sem baj, ha olvasott vagy. :)
Valamint: te tudsz -önuralommal- saját magadon változtatni.
Ha tudod magadról, hogy könnyen dühbe gurulsz, akkor ahelyett, hogy megsértődnél, vagy dühöngenél, vegyél nagy levegőt, és számolj el magadban háromig legalább, mielőtt olyat mondanál, amit megbánhatsz. ha ez sem segít, akkor se vitatkozz, inkább hagyd ott, aki felidegesített, és sétálj. A haragot pedig NE dédelgesd, mert azzal csak magadnak ártasz, de nagyon!
2/4 A kérdező kommentje:
A haragal hogy ártanék magamon?...a legjobb ha a haragot eltudnám törölni...de nemtudom lehetetlenek képzelem ahoz elkéne fogadjam ami megtörtént de azt nem annyira tudom...
2021. jún. 17. 20:09
3/4 anonim válasza:
A lakatot csak kikulcsolni lehet, vagy összetörni....
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs sok erőm hozzá összetörni a kulcsot meg nem kapom sehol se...erről ennyit...
2021. jún. 17. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!