Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Véradó vagy vérkapó személyből...

Véradó vagy vérkapó személyből lehet még Jehova tanúja?

Figyelt kérdés
Ha egy tanú dönt mellette, akkor végleg ki lesz közösítve? Ez amúgy mit jelent?

2019. aug. 17. 10:00
 1/9 jdfGabrella ***** válasza:
Nem
2019. aug. 17. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen,ha akkor adott vagy kapott vért amikor még nem volt alámeritkezve.Alámeritkezés előtt még az se baj,hagyilkosság miatt börtönben ült az illető.

De ha már tanú és vért ad,vagy fogad el,akkor kiközösitik.

Igaz,vannak olyanok,akik kaptak,de jó njagyokat hallgattak vele,így megúszták az eljárást.

2019. aug. 17. 11:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Pedig Jehova mindent lát...Vagy a szervezet mást képvisel? Hogy gondolja egy tanú, hogy kicselezi Jehovát?
2019. aug. 17. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jehova nem a gyülekezet, Jehova láthatja a gyülekezet ne lássa vagyis ne tudjon róla.
2019. aug. 17. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Őket aztán rohadtul nem érdekli.hogy az a Jehovának nevezett valamijük látja-e vagy nem.A vének ne szerezzenek tudomást róla,és az olyanok,akik annyira lelkiismeretesek,hogy "tisztán jóindulatból"besúgják.

Ez így müködik "Jehova kiválasztott szervezetében"

2019. aug. 17. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tanú, ezért nem tudom.

Biztos, hogy kiközösítés jár érte? Nem csak lelkiismereti kérdésnek tekintik és rábízzák a tagokra a döntést? Mert ez megmagyarázná azt is, hogy akkor egyesek miért fogadnak el vért.

Abban biztos vagyok, hogy ha azelőtt adott vért, hogy tanú lett nem róják fel neki. Azt nem tudom, mi van, ha már tag.

2019. aug. 17. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os.

Igen,kiközösités jár,ha vért fogad el vagy ad.20 évig tanú voltam,ezért tudom.

2019. aug. 17. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezen hőbörögni kicsit olyan, mint hogyha azt várná valaki egy kereszténytől / keresztyéntől (hótmindegy csak van aki szeret rugózni a ty-n), hogy ha félrekúr akkor azonnal menjen be a gyülekezetbe és kürtölje világgá. Az is sunyít aztán lezongorázza a lelkiismeretét a képzeletbeli barátjával. De nagydobra nem veri.
2019. aug. 17. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

csak ezért a kiközösítéssel járó vér törvényükért amivel sokszor! HALÁLRA ITÉLIK !!!! a tulajdon vérszerinti családtagjaikat is, már ezért a VÉNEKET,VEZETŐKET a közvetlen törvény alkalmazóinak a HÓHÉROKNAK ÖRÖKRE BÖRTÖNBE LENNE A HELYÜK AZONNAL!

tiszta idióta elszenvedő hülyéket csinálnak a tömegekből ezek a BARBÁR ÁLLATOK!

a SZAKEMBER pl az orvos feladata hogy eldöntse az emberi életen való segités módja és NEM EGY SZEKTA TÖRVÉNYÉ , és nem egy 30 IQ aggyal rendelkező véné, vezetőé.

Sok vén és vezető véleményem szerintem még az életet sem érdemli meg.

és akkora marhasággal áthárítani a FELELŐSSÉGET az elszenvedettekre, hogy a tagok önként vállalták hogy BIRKÁVÁ váltak ez egy idiótaság! mocskosság tetőfoka !

mert a TÖMEGEK BEFOLYÁSOLÁS TECHNIKÁINAK EREDMÉNYESSÉGÉNEK csak a kevesebb kisebb ember tömeg réteg védett, hiszen az egész hatalom így működik az egész földön az emberek irányítására befolyásolhatóságára épül.

amelyik szektának ilyen és ehez hasonló "EMBERTELEN" SAJÁT TÖRVÉNYEI vannak azokat 1 másodpercig sem szabad engedni működni egyetlen egy országban sem, és a vezetőket bíróság elé kell állítani!

nincs más megoldás örökre el kell őket tüntetni és külső hatalommal mert SAJNOS BELÜLRŐL NEM INDUL EL BENNÜK A VÁLTOZÁS az emberségesebb irányba.

ezek nem hívők hanem mocskos szaralakok!

2019. aug. 18. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!