Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van igazam ??vagy nem ?? Vagy rosszul gondolom?
Sziasztok 18L
Tegnap volt ilyen falu nap szerű ség és a vége felé a barátom egy csaj rol beszélgetett a haverjával és mikor rá kérdeztem tagadta és én voltam a hibás és azt mondta mindig ezt csinálom stb tény és való féltékeny vagyok de már nem annyira szóval le szartam kit néz stb de az azért szarul esett hogy egy másik lányról beszélget még most este egy csajt nézet aki egy K**** szó szerint az azt nézte az utcán es mondtam neki hívás ba ne nèzze de ugyan úgy nézte és megint engem ordított le mondtam neki mától inkább nem beszélek vele semmi komolyat és hogy mától inkább magamba folytok mindent
Ja meg a falunapon nekem jött egy felnőtt ember vállal és azért is én voltam a rossz
Nem azzal van a baj, hogy mást is megnéz, hanem hogy tagadja, illetve ezek szerint kérésre se akarja abbahagyni. Pluszban gyanús, hogy támadóan reagál arra, ha szóbajön a téma...
Nem tudom, mennyire jó alapvetően a kapcsolat, de lehet el kéne gondolkodni egy esetleges szakításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!