Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem meghívtak egy névnapi buliba, de a barátomat nem. Én gondolom rosszul, vagy a barátom?
En nem nagyon ertek egyet az elsovel.
Nem tiltotta meg senki a lany parjanak hogy mehessen.
Az is lehet hogy szimplan kifelejtettek.
Kerdezo, szerintem azert ha nem mondtak kulon hogy o nem johet, azert igazan tovabb erdeklodhettel volna ha fontos lett volna neked hogy a baratod is megismerje a te ismeroseidet, veled legyen.
Ha más barátja is ott lesz, minimum megkérdeztem volna, hogy az enyém is jöhet-e.
Egy kérdés csak, ha nem szívesen fogadják, akkor majd ők megmondják. Honnan tudhatod, ha nem kérdezed meg? Az is lehet, hogy simán mehet.
Így van, mint ahogy 5 írja.
Nálunk mindig úgy volt, hogy ha megbeszéltünk egy programot a lányokkal, akkor tisztáztuk, hogy ez csajos program-e, vagy jöhetnek fiúk is. Ennek függvényében mentünk el. A barátom sem haragudott soha, ha szóltam, hogy most lányos programom lesz, majd legközelebb jöhet ő is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!