Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az pedofíliának...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az pedofíliának számít, ha egy 21 éves fiúnak tetszik egy 15 éves lány ?

Figyelt kérdés
júl. 2. 22:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
A tetszés sohasem pedofília. Lehet normálisan udvarolni és miért ne? Tetszhet, igen. Nyilván ne a szex legyen a cél, hanem a tiszta, áldásos kapcsolat. Aki ennek is ellene van és alapból azt hiszi, minden fiú csak a szexet akarja, azt én sajátkezűleg nevelném meg... Az a 15 éves 3 év múlva 18 lesz, a srác meg 24, kitűnő pár lehetnek. Ha meg valaki csak a szexre hajt, az bár helytelen, de NEM pedofília. A 15 éves testileg már nem gyerek, attól még, hogy a szexre sem érett és még nem szabadna biológiailag sem.
júl. 3. 11:49
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem pedofília és szerintem nem is feltétlen baj.

Persze elég különböző élethelyzetben vagytok és ez jelenthet majd gondot egy esetleges párkapcsolatban de pusztán a korkülönbség nem gondolonám, hogy akadály lenne

júl. 3. 16:40
 13/19 anonim válasza:
11%
Egyetértek én is azzal, hogy megeshet, de hazánkban ilyen formában büntetendő, és pedofíliának minősítendő
júl. 5. 02:54
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Mért beszélsz OLTÁRI NAGY hülyeséget, 13-as?!!!!! Mindegy, mit írsz, csak írjál valamit?
júl. 5. 08:52
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

#14es

Azért tényleg nem szép dolog és elítélendő dolog ha egy felnőtt 14-16 éves lányt húzna meg.

De egyben érthető is, mivel már nőiesek és a kinézetükkel azt csinálják hogy megnézzék őket. nem pedofília. de nem is szép dolog.

júl. 5. 12:32
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

#13 Nem, nem bűntetendő és nem számít pedofíliának, habár etikailag megkérdőjelezhető.

Jelen jogszabály szerint 14. életévét betöltött személy létesíthet szexuális kapcsolatot bármilyen 18. életévét betöltött személlyel.

Sőt 12. életévét betöltött személy létesíthet szexuális kapcsolatot 18. életévét be nem töltött személlyel.

Én értetlenül állok előtte, hogy hogy lehet legális egy 14 és egy 70 éves kapcsolata vagy egy 12 és egy 17 éves kapcsolata, de sajnos magyarországon jelenleg mindkét eset legális.

júl. 5. 20:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem pedofília, de azért egy 15 éves lány még gyerek.
júl. 7. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, hogy a muzulmán sharia törvénye szerint a tizenkettedik évet betöltött leányt házasságba lehet adni. Az arab világ, a föld legnépesebb közössége,az emberiség többsége.
júl. 7. 16:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Régen külön kérvény benyújtásával még hazasodhattak is (mint a nagyszüleim). És roma párról is tudok, akik hasonló korúak voltak és volt gyerek is, és valami kérvény segítségével össze is házasodtak, de az se 1-2 éve volt. Nem tudom, manapság lehet -e ilyet, de pedofíliának nem számít semmiképp.
júl. 8. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!