Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, mit csináljak?
még fiatal vagy hallod hagyd
később majd rájössz mit szalajsztottál
éretlen vagy!
csak simán beszélj vele, hívd el helyekre ha látod hogy tetszel neki lépj
de ne nyomulj, ne légy idegesítő!
a legjobb az ha megmondod neki hogy tetszik az őszinteséget csípném a srác helyében mert eddig nekem sok lány nem egyértelmű jelet adott amiből nagy beégés lett
Szerintem először is, ne reagáld túl a dolgokat, ne rángasd magad kalandba.
Egy pár pillantásba kár többet belelátni(ebben az is benne van, hogy eljátszik az ember a gondolattal, ez ennyi idősen teljesen normális).
Ha szimpatikus beszélgess vele, merj kezdeményezni. Ha kölcsönös akkor úgy is el fog hívni valahova, ha nem hív el akkor valószínűleg vagy van valakije, vagy nem jössz be neki. Igazából ezt csak akkor tudhatod meg, ha bepróbálkozol nála.
Azt nem szabad elfelejteni, hogy egy kapcsolat hosszú folyamat, barátságból alakul ki elsősorban. Első látásos szerelmem dolog jól működik a filmekben, de nem a valóságban...
1-es. Köszönöm a tanácsot. A baj, hogy nem vagyunk beszélő viszonyban ezért oda menni hozzá, hogy figyu bejössz az nagyon ciki és ijesztő lenne. Szerintem az sokkal nagyobb beégés lenne mint az ha nem mondom meg neki. Szerintem a ha hozzád odamenne valaki, hogy nagyon szimpatikus vagyel eljönnél e velem kávézni, akkor te is meglepődnél egy kicsit. Azért valljuk be.
Ha el kezdenénk beszélgetni, akkor nyilván elhívnám őt, de egyenlőre ott még nem tartok.
Az első három sorodat őszintén nem értem. Nem írtam, hogy hány éves vagyok. A "szalajsztottál" részt nem értem, hogy mire írtad. Illetve azt nem tartom valósnak, hogy éretlen lennék, sőt. A velem egykorúakkal nem az a lényeg nekem, hogy minél több csávom legyen vagy, hogy jól berúgjak a bulikban vagy toljam a pocot, éppen ezért nem érzem igaznak az állítást.
2-es Igazad van köszönöm. Lehet túl sok romantikus könyvet olvastam ;) Nyilván ezt a tetszik dolgot ne úgy értsétek, hogy meghalok érte csak nagyon szimpatikus. Tudom, hogy először barátoknak kell lennünk, az is lehet, hogy megismerem és nem érez egyikünk sem többet és csak jó barátok leszünk. Azt viszont tudom hogy nincs barátnője és nem is írogat senkivel. Azt viszont tudom, hogy egy ilyen dolgokba nem szabad mindent is bele látni.
3-as köszönöm a pozitivitásodat jó lenne ha igaz lenne de arra elég kevés esélyt latok. Az meg, hogy lépjek és majd kiderül ez azért tűnik ijesztőnek nekem mert oké ha lépek és összejön a dolog akkor oké az tök jó, de ha nem én elő nem jövök szobámból két évig az tuti XD
Sose értettem azt, ha nem vagy beszélőviszonyban valakivel miért félsz attól, hogy nemet mond. Osztály/csoporttársnál más, mert vele minden nap több órán keresztül össze vagy zárva, de egy random valakit a folyosón hetente 1-2x látsz csak.
Ha tudod a nevét akkor jelöld be facen/instán, ha nem akkor meg barátokon keresztül derítsd ki valahogy
Szerintem nincs vesztenivalód, 2-es vagyok.
Ha még meg is tudják akkor sincs benne semmi.
De én nyíltan csinálnám mindenképpen. Nem közösségi médián keresztül, hanem ha találkoztok akkor beszélgess vele.
Szerintem sokkal rámenősebb, ha valakire ráírsz, meg az engedélykéréseket sem nézik sűrűn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!