Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam el neki tetszik?
Figyelt kérdés
Őt zavarja ha nézem, és nem akarom hogy feleslegesen idegeskedjen miattam, mivelhogy egyáltalán nem akarok neki rosszat...máj. 28. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Mondjam el.
Ne tegyem.
24 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Előre is köszi a válaszokat!🤗
máj. 28. 20:56
2/11 anonim válasza:
Kérdező, te hím vagy, vagy nőstény?
Ha hím vagy, akkor a kiszemelt nőstény már levette abból, hogy folyton bámulod, hogy bejön neked, és mivel látod rajta, hogy ez zavarja, ezért inkább ne bámuld annyit.
3/11 anonim válasza:
Ha őt zavarja, hogy nézed, akkor igazából már eleve veszett ügy, felesleges neki bármit is mondani.
4/11 anonim válasza:
Szerintem inkább ne mondd meg ha nem szeretne semmit. Ha rákérdez miért nézed akkor diszkréten elmondhatod éppen, hogy tetszik, de szerintem inkább keress valami más lányt. Hajrá!
5/11 anonim válasza:
2. A kérdező szerintem nem egy állatfaj. Fiú vagy lány max, nem hím vagy nőstény. Kibszott irritáló ez a megfogalmazás emberek körében.
6/11 anonim válasza:
He, hogy mit akarsz egyáltalán? Én kajak nem értem mit akarsz kérdezni.
7/11 anonim válasza:
Felesleges elmondani neki, szerintem csak rontana a helyzeten.
8/11 anonim válasza:
Szerintem sem érthetsz el ezzel semmit, max még rosszabb lehet.
9/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló lány vagyok. És nem hinném hogy tudja miért nézem.
máj. 29. 18:19
10/11 A kérdező kommentje:
Azok akik a szavazásban azt jelölték meg hogy mondjam el kérlek indokolják meg hogy miért mondjam el.
máj. 29. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!