Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz? 16l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz? 16l

Figyelt kérdés

Na elmentem egy társastánc tanfolyamra mivel szeretnék komoly szinten táncolni. Ott találkoztam egy sráccal akivel mondhatjuk összebarátkoztam. Eljött az előadásomra, mentünk eggyütt koncertre. Mindenki a családból azt mondja kedves, normális srác. Elkezdtünk közeledni egymáshoz. Suerintem a srác nem csak megfektetni akar mivel eléggé megnyílt nekem. Én pedig nem vagyok az a fajta aki mindenkivel lefekszik.(szűz vagyok, és az is maradok még egy jó ideig)

Nagyon gáz ez a kis kapcsolat?

Nagyon gáz a korkülönbség?

2024. jún. 24. 19:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
talán megkeresem az ip-d és szólok anyudnak :D szóval.. okosan
dec. 1. 17:33
 22/31 A kérdező kommentje:

18-mert nem akarom elveszteni még a szüzességem? Mi ezzel a gond?

20-ha már a tiszteletről dumálunk:) kaptam üzeneteket kiéhezett kanos pasiktól ezért írtam azt amit írtam. Ennyit a tiszteletről

21-tud róla, kedveli a srácot.

dec. 2. 17:00
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

kérőknek, udvarlóknak nem lehet mondani?

úgy kell róluk beszélni mint valami kutyákról

és még nők hiszik azt hogy nem tisztelik őket 😅

dec. 2. 17:51
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

1. tiszteld a férfiakat

2. tiszteld azt aki rád szánja az időt

világos? :)

dec. 2. 17:51
 25/31 A kérdező kommentje:
23,24- a férfiak tiszteljék annyira a lányokat és nőket hogx nem dobálnak össze vissza random ismeretlenekre ismerkedési üzeneteket :)
dec. 2. 18:15
 26/31 anonim ***** válasza:
de te nem nekik mondtad hanem szépen kitűzted ide
dec. 2. 18:37
 27/31 A kérdező kommentje:
Hogy ne kapjak több üzenetet?
dec. 2. 18:49
 28/31 anonim ***** válasza:

kitűzi az nők 70% a ide hogy " ne írjatok kanos kis kocsogok" és nekem eztt magyarázni kel lhogy ez mért tiszteletlen 🙄

pont ez a baj hogy mi próbálkozunk és mi kapjuk a bántást :D lennétek az ótvaros magányos helyünkben kb 1 hetet és vísitva kérnétek vissza azt a " nyomulást"

dec. 2. 19:12
 29/31 anonim ***** válasza:
nem írtad le hány éves vagy én vagyok vak?
dec. 2. 22:21
 30/31 A kérdező kommentje:

28-a gyakori nem tinder. Az szerintem bunkóbb hogy leírom hogy valakivel alakul a dolog, vagy eggyütt vagyunk de csak azért is rámír hogy verjem ki a farkát. Kaptam már ilyen üzenetet. Vagy a nőket bsztató szőrmefétises pali na az nem bunkó? És én vagxok a köcsög mert nem akarok ilxet kapni?

29-leírtam de 16 vagyok

dec. 2. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!