Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ??
Figyelt kérdés
Tegnap a párom el ment a lány unokatesojahoz és engem itt hagyott mindenki és egyedül voltam 3 és fél óra múlva nehezen haza jött részegen a családjával, és veszekedtunk és mai nap mondta anyósom hogy le szakadt az ajtó mondom neki nem elkezdi de le van szakadva mondom neki akkr le van de itt megint velem veszekednek mer hogy én hisztizek hogy egyedül itt hagyták ezer én lány vagyok stb itthon a helyem stb2024. jún. 22. 10:05
1/15 A kérdező kommentje:
És a párom őket védi
2024. jún. 22. 10:06
2/15 A kérdező kommentje:
És már oda se adja a telefonját
2024. jún. 22. 10:23
5/15 A kérdező kommentje:
És azt nem értem hogy még most is én vagyok a hibás
2024. jún. 22. 11:01
6/15 anonim válasza:
Persze, mert letépted az ajtót.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem teptem le ezaz nem értettem hogy miért mondta
2024. jún. 22. 11:18
8/15 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
9/15 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy mi a f**z van?🤔
10/15 anonim válasza:
Asszonynak konyhában a helye, igazuk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!