Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van ez nálatok?
Vegyünk egy több százezer követővel / feliratkozóval rendelhető 30+os influenszer/tiktoker/YouTuber/instagramos "hírességet" akibe rengeteg 10-20 éves lány "szerelmes" mert ő van az internet épp felkapott világában, és egy teljesen átlagos hasonlóan kinező, egyszerű ugyanolyan típusú pasit/férfit
Ha a híresség nézhe meg titeket, írna rátok az miért fancy, de ha egy átlagos néz rátok vagy kommentne miért rohannátok rögtön a rendőrségre, hogy "jujciii, egy csúnya pe***il?
Mind kettő ugyanúgy néz ki, mindkettő azonos korú, azt levonva az egyik 20.000+ követője van, gazdag, a másik csóró és népszerűtlen a social médiában.
Mi is a különbség ?
Hozzá teszem nem vagyok egyik véglet se. Csak megfutott ez a gondolat, mikor tiktok videó alatt olvasok kommenteket, hogy 10-20 évesek mit csinálnának kekszuálisan egy 30+os "sztárral" de ha a hasonló kaliberű és korú kommentelne a lányra, akkor egyből beteg, kekszuálisan aberrált a férfi.
Mi alapján döntötök?
Mivel pont hogy híres, és általában a mai világban a lányok figyelem hiányosak. Tehát vágynánk egy olyan hírességre és a pénzére. Ellentétben egy ugyan olyan csak nem híres, azért, mert nem az. De ez logikus. A mai világ kezd elcsesződni. A pe*****l megjegyzés, mert a lányok fejében ez játszódhat le "ez meg mégis mit képzel hogy nekem ilyeneket írjon".
Kicsit idősebb fejjel, nőként így látom.
Hát azért nem mindegy hogy Cillian Murphy (Peaks Blinders, Oppenheimer, Batman:Begins) ír nekem, vagy egy átlagember. :D
Bocs, nem hagyhattam ki.
De jók írtad, lányok és nem nők!
Kérdező te tuti vmi tinifiu vagy hogy a szexuálisan meg a pedofil szavakat sem sikerül bátorsággal leírni.
A férfiak is előbb örülnének a Scarlett Johanssonnak, mint egy random nőnek...
8. Átlagos lányoknak sok esélyük van, sok helyen.
Lásd be, sajnos igazam van. :)
Bár influenszer kellene a fasznak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!