Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen volt nalatok, az elso csok? :-D
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 16:24
2/14 A kérdező kommentje:
Vagy hanyadik osztalyba?En 12 eves vagyok,7-dik osztalyos es meg nem csokoloztam.Eros ciki?
2016. jan. 8. 16:28
3/14 anonim válasza:
ő monyam a valóságot v amit kamuzni szoktam xD?
4/14 A kérdező kommentje:
Mind2-ot! :)))
2016. jan. 8. 16:39
5/14 anonim válasza:
8 évesem mentem elsőbe úgy hogy sehanyadik osztályba :D
6/14 A kérdező kommentje:
:)) Az en esetem eross ciki h 7-dikesen meg nem.csokoloztam? :-O
2016. jan. 8. 16:49
8/14 anonim válasza:
Már miért lenne ciki? Egyáltalán nem értem. Én 15 éves vagyok és nem csókolóztam. Akkor én milyen gáz lehetek? :D Szerintem mindketten ráérünk még, mert nem az a lényeg, hogy minél hamarabb túlessünk rajta, hanem hogy olyannal történjen az első, akit őszintén szeretünk. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a biztato szavakat! :D
2016. jan. 8. 17:09
10/14 anonim válasza:
18
Hmm..miért is lenne ciki? Szerintem 12 évesen nem is ezzel kéne foglalkozni, fiatal vagy még az ilyenekhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!