Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korkülönbségtől lesz valaki pedofil?
Figyelt kérdés
16 vagyok, és egy 3 évvel fiatalabb lányhoz kötnek az érzelmeim. Ez baj lehet?máj. 27. 20:01
1/13 anonim válasza:
13 éves az még nagyon gyerek, még akkor is ha valószínűleg nagyon ki van fejlődve. Egyébként ez nem feltétlenül korkülönbséghez köthető, mert pl ha egy 25 éves, meg egy 60 éves összejönnek az is elég durva, viszont nem számít pedofíliának, mert felnőtt emberekről beszélünk. A pedofilok a gyerekekhez vonzódnak.
2/13 anonim válasza:
Ha 10 év múlva is a 13 éves lányok fognak tetszeni, akkor sanszos, hogy pedó vagy.
3/13 anonim válasza:
Ugye tisztában vagyunk a fogalom definíciójával?
5/13 anonim válasza:
"A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg, és pedofilnak az ilyen gyermek iránt vonzódó személyt tekinti, amennyiben az betöltötte a 16. életévét vagy legalább 5 évvel idősebb a gyermeknél, aki iránt vonzódik." [link]
7/13 anonim válasza:
"16 vagyok, és egy 3 évvel fiatalabb lányhoz kötnek az érzelmeim." - Ha pedofil lennél, akkor minden egyes kisgyereket fogdosni akarnál, nem pedig egy felé lennének érzelmeid.
8/13 anonim válasza:
mivel kinezetre hasonlihat a fejlettsege miatt a te korosztalyodra igy nem vagy az.. egeszseges vonzalom, de a szulei nem biztos hogy orulnenek neki ..
9/13 anonim válasza:
Nyugi, a pedofília teljesen más, nincs veled semmi baj.
10/13 anonim válasza:
Szerintem sem gond, de azt meg kell beszélni, hogy a szülei támogatják-e a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!