Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk első csók után kötődnek?
még sosem csókolóztam
ezért az adott pillanatban zavarba voltam és nem-et mondtam,már 2fiúnak
16/lány vagyok
ez így hogy szokott menni amúgy? a fiúk inkább akkor kötődnek ha van csók az első talin?
kedden randiztam elsőnek egy sráccal, kezemet fogta, ölelgetett
de..érdekes módon, már nem ír/nem beszél velem 1napja,a talira azt mondta jővöhéten jó neki, mikor meg még nem taliztunk akkor meg haragudott ha én nem írtam neki.tudja hogy meg sosem csokoloztam, de mondtam neki h a kovi talin “legközelebb” mivel kérdezte hogy szeretnék e smàrolni , de én nem akartam elsietni
de mondta hogy majd talizHATUNK jovoheten mert csak akkor er ra 🤔
csak érdekess módon nem keress,alig válaszol
az előzőnek meg nem-et mondtam a csókra ő meg a tali után szószerint eltűnt.csak úgy kitörölt a közsmédiából
szóval fiúk, csók lehet a baj,hogy nem hagytam magamat?
Nem kötődnek, hanem úgy gondolják, hogy te könnyen kapható vagy mindenre.
Jól tetted, nem kell első randin csók.
Ha első randin nincs csók, megette a fene az egészet. Tapasztalat.
(minek olyannal találkozni, akivel nincsen semmiféle vonzalom? nem dugni kell az első randin, de hogy csók se legyen, wtf?)
Ahogy már előttem is mondták Kedveském, akkor csókolózol és azzal, amikor és akivel jólesik. Csak azért belekényszerülni egy helyzetbe, amit te nem szeretnél, mert akkor nem fog többé veled foglalkozni butaság :) Hidd el nekem, ha készen állsz majd rá, ha majd te is szeretnéd, akkor fel sem merül majd benned a kérdés, hogy akarod-e vagy sem :) Legyen az az első vagy a századik randi. Ha egy fiú csak a testiségig foglalkozik veled, az nem érdemli meg a figyelmedet :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!