Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen és hol volt az első csókja?:)
Kínos,tökéletes,ügyetlen?
Lehet nekem is nemsokara meglesz az elso csokom:))
Biztos izgulni fogok a fiu miatt:)
Hozott bort a srác, becsittentettem egy kicsikét, aztán a randi végén lekapott, nem akartam, de nem volt elég gyors a reakcióképességem.. Nem így akartam az első csókomat, mert nem kedveltem meg a srácot, nem is jöttünk össze. Előtte volt szájrapuszi másokkal meg ilyenek, de az azért más.
Ügyetlennek nem mondtam volna az enyémet, de hogy jó emlékként maradjon meg, ahhoz az kell, hogy kedveljétek egymást a fiúval, ha ez megvan, akkor nem lesz olyan, hogy rossz csók, vagy nem elég jó csók
Szilveszteri házibuliban 17 évesen. A sráccal ketten voltunk kint a teraszon, én már egy kicsit be voltam csiccsentve, az ölében ültem és lekapott.
Rossznak nem volt rossz, de utólag már nagyon szégyellem.
Nekem nem volt ennyire rossz élmény.
Szilveszter volt, hajnali 4 óra, kis buli, már elcsendesedtünk, az volt, hogy megyünk aludni.
Aztán valahogy az lett ebből, hogy az adott fiúval ott álltunk a szobájában az ablak előtt (náluk volt a buli), és egy idő után az ölelésből csók lett. Elég hosszú volt, végül nem aludtunk semmit, és elég nyálas. Meg néha azt éreztem, hogy túlságosan korlátok közé vagyok szorítva.
Kb egy héttel később összejöttünk, ennek már egy éve. Azóta sokat ügyesedtünk ezen a téren :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!