Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen és hol volt az első csókja?:)
Kínos,tökéletes,ügyetlen?
Lehet nekem is nemsokara meglesz az elso csokom:))
Biztos izgulni fogok a fiu miatt:)
Szülinapi bulin 13 évesen üvegezés stb hogy jó volt e? olyan szempontból igen hogy én szerelmes voltam a lányba(meg az összes fiú)
Persze ilyen korban ez inkább volt plátói a csajnak is az volt az első pfuu hát nem volt a legjobb bár viszonyítási alap nélkül honnan tudhattam volna szóval akkor azta de jó volt
Nekem őszintén semilyen.Az elsővel.Pesten volt.
Egyszer megtörtént ès nyálas is volt.
De a második párommal már sokkal sokkal jobb.Fehérvári amugy.Én is.
Azóta is minden csók tökéletes:)
ő az első az életemben aki igazán megcsókolt és akivel megtanultam :)
És azóta tudom azt is milyen a francia csók.Mig ő nem jött az életembe utáltam a francia csókot.udorodtam töle. de mióta kipróbaltam szeretem.
Előtte soha senkivel nem csináltam se olyat se simát.
De nem bánom mert így csak 1 csókot pazaroltam el
És még valami.
Minden párnak legyen olyan a csók amilyet szeretnének.
Legyenek kettesben ès beszéljèk meg egymással kinek hogy jó.
Vannak akik szeretik kikérni más véleményét de szerintem az nem ugyanaz mint a párunk véleménye(pl mondják hogy első randin ne legyen francia csók de a párunk lehet igent mondana)
Ezért érdemesebb a párunkal megbeszélni.Meg aztán ő az akit megcsókolunk.sok.
No meg a kezdeményezés.Fiuk lányok hölgyek urak.Teljesen mindeggy ki kezdeményez.A lényeg hogy megtörténjen.Ha ezen megy a huzavona azzal csak az időnk megy és nem lesz csók.
Na meg a hirhedt rosszul sikerült első csók.Nos ezzel nincs semmi baj.Előfordul.Megesik.
Attól hogy elsőre nem tökéletes nem kell egy kapcsolatnak véget érni ha szeretem a másikat.Adjunk esèlyt és előbb utóbb jobb lesz.No meg ne is várjuk hogy elsőre tökéletes legyen,főleg ne olyantól aki soha nem csinálta.És ne varjunk elsőre olyan csókot ami a filmekben mesékben van mert men valószínű hogy olyan lesz.
Plussz azt csokuljuk meg akit szeretünk(sokkal jobb lesz mint idegen emberrel akit nem is ismerek).
Az olyan dumának meg nem kell felülni hogy(nekem már meg volt az első csók,neked miért nem?).Vagy(én ennyi annyi csókon túl vagyok).Ezekkel nem kell foglalkozni.Mindenkinek meg lesz akkor ha itt az ideje és keszen áll.És ha megvan a hozzáillő partner.
Nekem 15 évesen az első csókom egy olyan sráccal volt aki régóta tetszett de ő sosem mutatta ki hogy érdekeltem volna. Közös baráti társaságunk volt, egy buli előtt alapoztunk. Már nem emlékszem hogy hogyan és miért de külön szakadtunk a többiektől. Sétáltunk, és egy pillanatra megáll, magához húzott és megcsókolt. Szó szerint varázslatos volt! Nem
volt túl nyálas de pont elég volt a nyelv is. Amikor rögtön elkap egy bizsergető érzés a hasadban, na az a tökéletes első csók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!