Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolámban aki már 2 éve a kiszemeltem de valamiért nem merek oda menni hozzá és elmondani neki hogy szeretem. Nem szoktam vele beszélgetni és nem is nagyon kommunikálok vele. Egyszer írtam neki egy üzenetet, amire tett egy szív emojit. Az iskolában rám se néz, de én szinte folyamatosan őt bámulom. Szerintem tudja hogy szerelmes vagyok belé mert valaki elmondta neki. De mégse próbál kommunikálni velem. Róla annyit kell tudni hogy gyönyörű és rengeteg pasija volt. De mostanában senkije nincs és ez furcsa. Nem tudom mit tegyek. Oda menjek hozzá és mondjam el amit érzek iránta, vagy lépjek túl rajta? Látom hogy semmi érdeklődése sincs irántam. Tuti hogy elutasítana és én pont ezért nem merem elmondani neki hogy szeretem. Szóval mit tegyek?2024. máj. 12. 00:14
11/16 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de velem is ugyan ez volt egy pár éve. Konkrétan ugyan ez. Nem mertem hozzászólni élőben mert a barátnői szétszedtek volna. Amikor meg ráírtam csak annyit mondott bocsi nem ismerlek annyira.
13/16 A kérdező kommentje:
14 vagyok. Nem tudom mit csináljak. Most oda menjek hozzá vagy ne?
okt. 8. 18:49
16/16 anonim válasza:
Ha észre se vesz pedig tudja hogy tetszel neki,akkor nem értem mit vársz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!