Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek felé?
Mondd ki egyenesen. "Figyelj, szimpatikus vagy és szeretnék személyesen is találkozni"
Annyi, hogy mivel teljesen ismeretlen és feltételezem még csak chaten beszélgettetek, első randira valami nyilvános helyre menjetek sok emberrel. Jobb félni, mint megijedni.
"Van egy srác akivel nem rég kezdtem beszélgetni instán. Sajnos csak képeken láttam, még nem jött össze a tali."
Ha komolyan gondolod, sose higgy a képeknek, telefon + videóhívás!
Ha nem akar veled mai tini szlenggel élve "hívásozni", akkor vagy fix csaja van, vagy nem érdekled eléggé, vagy nem ő van a képeken, amiket küldött neked.
Tapasztalat, hogy ti, tini lányok már két normális mondattól "beleszerettek" az online beszélgetőpartneretekbe és teljesen odavagytok érte, mindent akartok és azonnal. Ez alatt azt értem, hogy rögtön ki akarjátok írni, hogy kapcsolatban vagytok egymással és olyan féltékenység kerít hatalmába benneteket, hogy követelitek a pasitól, hogy azonnal szakítson meg minden kapcsolatot minden más lánnyal, és tiltsa is le mindegyiket...
Viccesek tudtok lenni. Vagyis inkább bolondok. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!