Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédba egy lány aki 14 éves és tetszem neki de nekem ő nem mit tegyek?
14:01
Neked is kár volt megszólalnod. Te legalizálni akarod a gerinctelenséget, félre söpörni az egyenes beszédet amit egy álarc mögé bújtatsz. Tök jó, hogy te is köztünk élsz...
Ha rám írna a szomszéd lány, én örülnék... Be is cserkészném...
Te hány éves vagy?
Egy 14 éves gyereklány még nem elég érett ahhoz, hogy felfogja, nem azért beszélget vele egy fiú, aki tetszik neki, mert ő is bejön neki, hanem csak "haverkodásból", de sokan még 14 év felett sem képesek leszállni a pasira való nyomulásról és észre venni, hogy az a szekér nem veszi fel őket.
Ebben a fiúk is hibásak, mivel nincs tökük az őszinteséghez és inkább "haverkodást" játszanak ahelyett, hogy tisztába tennék a dolgokat és ezzel megkímélnék magukat is meg a másikat is a felesleges udvariaskodási köröktől.
Ha nem akarsz valakivel kapcsolatot, akkor nem kell kapcsolódni, ennyi!
Ha meg kapcsolódsz, akkor ne csodálkozz, ha később a szemedre hányják majd, hogy te csak játszottál vele.
Szerintem nincs fiú-lány közötti barátság, mert az egyik mindig többre vágyik és nem egészséges párkapcsolatban sem, ha az egyiknek másiknak vagy mind a kettőnek ellenkező nemű "haverjai" vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!