Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17éves fiúként cink be próbálkozni egy 14éves lánynál ? nem varok sexet meg semmi ilyen előre haladt dolgokat nem tervezek ! csak a jo ki sugárzása miatt megkedveltem !
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 02:33
1/4 anonim válasza:
szex az ugy is lesz egyszer, biztos nem varod meg a 15öt. amugy nem cink, de az apja levagnaafaszod ha megtudná
2/4 anonim válasza:
Le fogja vágni neked...
Majd felcsinálod és mehetsz dolgozni, hogy a porontyod eltarsd, de azért az apja kasztral...
3/4 anonim válasza:
Persze, próbálkozz nyugodtan!
Szexelni meg lehet jobban akarna, mint te :)
4/4 anonim válasza:
Nekem anno 16 évesen volt 14 éves “barátnőm”. Nem fogod tudni a szexet kikerülni valószínűleg, sőt inkább fog arról szólni szerintem, mint szerelemről. Persze erőltetni nem szabad, nálunk kölcsönösen akartuk, talán az exem jobban is, mert bennem is volt azért gátlás, hogy fiatalabb, de ez ilyen is lesz. Hosszú távra ne gondolkozz szerintem, de az se biztos ő akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!