Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Cink ha egy fiatalabb srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cink ha egy fiatalabb srác jön be?

Figyelt kérdés
1évvel fiatalabb, és mint kiderült legjobb barátnőmnek is tetszik, de nem tudja, hogy nekem is. A sráccal mind a ketten beszélünk de csak suliban és ott is néha szünetekben. Nem várok semmi komolyat ebből, és szeretném ha emiatt nem vesznénk össze barátnőmmel ha kiderül.
2016. febr. 12. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
1 év az semmi.
2016. febr. 12. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek, 1 év, ugyanmár... Viszont szerintem meccseljétek ezt le a barátnőddel,inkább tudjon róla, hogy neked is tetszik.
2016. febr. 12. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem értem ez miért számítana bármit,főleg 1 év...Sok pár között több korkülönbség van a lány javára és mégis boldogok együtt! :)
2016. febr. 12. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem cink, hanem bárium.
2016. febr. 12. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
nem inkább az ciki mikor 16 évesen 28 éves a palid legalábbis 20-30 éves nők ezt mondják:)
2016. febr. 12. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Lemaradt hogy hány évesek is vagytok. Mert most mondok negatívumot a sok pozitívum mellé...Egy kapcsolatban nyílván a hím nemű az,aki biztonságot,bizalmat meg ilyeneket testesít meg. Ezt nyílván csak egy idősebb fiú tudja jelenteni neked. személyes vélemény,nem kell megkövezni érte,de szerintem nem helyes ha a lány érettebb egy kapcsolatban. Mellesleg a srác furán érezné magát egy idő után,ha olyan persze. Lehet belőle valami de nem hosszútávon mert nem lesz jó ha te mentálisan érettebb leszel nála.vagy te tudod,ha úgy érzed ő az érettebb...
2016. febr. 12. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:

1-2 év semmi.

Mondjuk akkor cinkes ha te vagy 14, a fiú 12.

De remélem nem így van. :D

Mindenképpen tisztázzátok a barátnőddel a helyzetet, legyen tisztában az álláspontokkal!

Sok sikert!

2016. febr. 12. 23:58
 8/9 A kérdező kommentje:
En 14, ő 13, de az érettebb réteghez tartozik :) amúgy köszönöm a segítséget, megpróbálok beszélni a barátnőmmel, remélem nem sértődik be ><
2016. febr. 14. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs gond:)
2016. febr. 15. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!