Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit parázok az első szextől...?
16 éves lány vagyok, nem volt még kapcsolatom. Igazábol nagyon szeretnék már szexelni, rendszeresen masztizok stb, de lehet, hogy mégsem állok készen.
Hány évesen "kéne" elveszitenem a szüzességem?
Ha nem várom meg hogy kapcsolatom legyen, hanem csak ugy lefekszek valakivel az nagyon kurvás?
Mi van, ha az első barátom idősebb és tapasztaltabb lesz, én meg szűz?
Gáz lenne elsőre csak orális szexbe belemenni?
Mi az amitől átlagban a fiuknak jó lesz a szex?
Szexchattel mi a helyzet?
Hogyan kezdeményezzek szexet?
Ha a partner nem néz ki annyira jól, akkor is lehet élvezni?
Kb ezek a kérdéseim. Ha bárki tud bármi hasznosat, légyszii irjon! Nagyon köszii (ja és ne röhögjetek ki xd)
#20 "holott az ég világon senki nem kíváncsi rá..."
Na, éppen ez a baj!
Kedves #24 gondolom azt érted azalatt hogy "épp ez a baj" hogy nem a biblia szerint élnek az emberek(feltételezem hogy te igen)
Az viszont meg se fordult a fejedben hogy a hozzád hasonló bigott felfogású emberek miatt fordulnak el egyre többen az egyháztól?
Hisz a #10 es válaszodat vissza olvasva egy 16 éves lányt aki pusztán csak feltett egy kérdést a szexel kapcsolatosan már rögtön betegnek titulálsz illetve az örök kárhozattal fenyegtsz,persze írhatnád erre hogy te csak figyelsz erre a fiatal,naiv lányra puszta jószándékból DE az azzal kikövezett út tudjuk hogy hová vezet de írhatnám hogy:
Máté 7-1:25 "ne ítélj hogy ne ítéltess"
vagy János 8:7 "Az vesse rá az első követ..."
És még tudnám folytatni,ezzel csak azt akarom írni az hogy neked van egy világnézeted nem kell mindenkinek a szerint élnie
Én nem értem a kérdezőt, hogy miért lepődött meg a kérdése kapcsán őt elözönlő pedofil üziktől.
Ezt akartad, nem?
Kérdésben kiírod, hogy mennyire akarsz szxelni, aztán meg kigúnyolod és lenézed azokat, akik valóban segítő szándékkal le akarnak beszélni arról, hogy újabb ostobaságokat elkövess.
Sajnálom, hogy az őszinteség nem hatott meg és remélem, hogy a szüleid nem hagyják, hogy elkallódj.
Első körben ugyanis nem az interneten kellene tanácsokat kérned vadidegenektől és felhívni keringőre a pedofilokat meg a kiéhezett kanokat aztán meg nagy betűkkel tiltakozni az ellen, amit te magad vonzottál be magadnak, hanem olyan kapcsolatot kialakítanod a szüleiddel, szűkebb környezeteddel, hogy tudjál rájuk számítani, ha baj van. És lesz.
Lehet, hogy sokan 16 évesen még plüssel játszottak, de inkább legyen az, minthogy te majd 9 hónap múlva lebabázzál.
Legyen eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!