Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek mennyire tabu a baratnötök huga?
Figyelt kérdés
ápr. 3. 16:44
2/24 anonim válasza:
Ha barátnőm van, akkor minden más lány tabu. Legalábbis, ha nem valami megcsalós féreg vagyok persze.
3/24 anonim válasza:
Teljesen. Sőt, mondok jobbat: barátnőn kívül mindenki.
6/24 anonim válasza:
Lány barát huga vagy úgy barátnő huga??
(Azért nem mindegy hogy most úgy barátnő, hogy barátom aki amúgy nő, vagy járunk is ezzel az említett lánnyal)
Első esetben megbeszélés tárgyát képezi a dolog, mint normál barát esetén. Második esetben mindenki tabu aki nem a párom.
7/24 anonim válasza:
Tudom le leszek pontozva vagy törlésre is kerül a kommentem de leírom a véleményemet. Én már nem vagyok tini egy pár éve, de mi hárman sokkal mocskosabb dolgot is csinálunk mintsem azon aggódjunk, hogy ez mennyire etikus.
8/24 anonim válasza:
Szerintem minden normális kapcsolatban tabu.
10/24 anonim válasza:
#2-vel értek egyet.
Ha van valakim, akkor olyan szempontból mindenki más tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!