Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm bátyja tabu?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk barátnők, a bátyját 1,5 éve ismerem. Eleinte semmi szándékunk nem volt egymással, jó barátok lettünk aztán egyre több összeszemezés volt, egy-két gyengéd érintés meg a rengeteg bók. Igazság szerint kívánom és kedvelem is nagyon, de zavar, hogy a barátnőm bátyja. Úgy érzem, minden megváltozna. Jobb lenne ha titokban csinálnánk? Volt valaki ebben a cipőben?
Én 17/L ő 20/F
2021. dec. 11. 23:40
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem mond el a barátnődnek hogy mit érzel, és igazából az után tudsz dönteni. Kicsit tényleg fura, hogy ha mész hozzájuk nem a barátnődhöz hanem hozzá mész,d e sztm simán lehet. egyik ismerősöm is összejött a legjobb barátnője báttyával, és jól megvannak. Mondjuk az én egyik barátnőm kiakad amikor (csak viccből) mondom neki hogy milyen jó srác a báttya. DE szerintem még ő is megértené, ha az lenne a helyzet mint nálatok, ugyhogy szerintem bátran próbáljátok meg.
2/3 anonim válasza:
Én nem értem, hogy miért lenne ez gond a barátnődnek. Nem a volt pasijába szerettél bele, hanem a tesójába, aki iránt nem érez ő semmit szerelmi szempontból, tehát nem lehet féltékeny. Ha titokban csináljátok, akkor viszont garantált a gond, ha kiderül. Szerintem a legjobb, ha megkérdezed a barátnődet vagy kérd meg a srácot, hogy ő mondja el neki.
3/3 anonim válasza:
Szerintem várjatok még, hogy hogyan alakul köztetek, és utána közösen mondjátok, a hugának. Nem mintha magyarázkodni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!