Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ugye nem csak a mi kapcsolatun...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak a mi kapcsolatunkban van az, hogy megmondjuk egymásnak a tutit, és nem tabu téma más lányról fiúról beszélni?

Figyelt kérdés

Tehát úgy ertem, hogy megmondjuk egymásnak ami nem tetszik, hogy pl néha oltogatjuk egymást, főleg a barátom engem, de neha eléggé durván. De persze én viccnek veszem, neha rosszul esik, de tudom hogy nem gondolja komolyan .

Ez a lány-fiús dolog, megmondjuk egymásnak hogyha valaki szerintünk nem rossz, de egyikőnk se veszi magára, meg mindketten lájkolunk másokat. Magyarán egyikonk sem olyan hogy a másikkal azért szakít, mert pár szót beszél valakivel, vagy lájkolja más képet, mert tudjuk hogy akkor is egymást szeretjük, és hogy vonzódunk egymáshoz, és hogy akkor se kéne más,de akkor sem teljesen tabu tema

más fiú vagy lány.

Csakis szerintem van ez így rendben? Vagy ti hogy gondoljatok?

2023. dec. 10. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Vannak ennek fokozatai. Van ahol a massal szexeles teljesen elfogadott
2023. dec. 10. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor egyértelmű hogyha ilyen előfordulna, mind a ketten szakitanank.
2023. dec. 10. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert szeretitek egymást, vonzódni még máshoz is lehet sajnos
2023. dec. 10. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ameddig nem érzel semmi negatívumot ezekkel kapcsolatban, addig minden rendben.
2023. dec. 10. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi állandóan szivatjuk egymást párommal,de ezt úgy értsd hogy mindketten 30asok vagyunk. Megbeszéljük hogyha valaki jól néz ki az utcán,legyen az nő vagy férfi,teljesen mindegy.

Ez a szivatós dolog csak akkor jó, ha valóban mindketten benne vagytok és semelyikőtök nem veszi magára. Sosem találkoztam férfival aki ilyen kitartó ebből a szempontból. 😁 Bár ő nagyon szerette a csínyt az elején is,engem is jól belerángatott és azóta is. Mikor meglátom az utcán,mert munka után találkozunk vagy bármi,azonnal nevetnem kell,mert tudom hogy megint valami frappánsat fog mondani.

2023. dec. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!